Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε ποδηλάτισσα

Ελλάδα 0:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε ποδηλάτισσα

ΝΕΑ

Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε ποδηλάτισσα

ΝΕΑ

Το ποδήλατο και η αναβάτης σφηνώθηκαν κάτω από τις ρόδες του μεγάλου φορτηγού…

Advertisement
Advertisement

Την τελευταία της πνοή άφησε ποδηλάτισσα, η οποία παρασύρθηκε από φορτηγό στη Θεσσαλονίκη η οποία παρά το γεγονός ότι διασωληνώθηκε άμεσα μέσα στο ασθενοφόρο είχε υποστεί τόσο σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με αποτέλεσμα να μην τα καταφέρει

Το Newsauto.gr εδώ και καιρό έχει επισημάνει την ανάγκη δημιουργίας ποδηλατοδρόμων ώστε να κινούνται με ασφάλεια οι αναβάτες των ποδηλάτων και άλλων μέσων μικροκινητικότητας αλλά μέχρι σήμερα όλα τα σχέδια παραμένουν στα χαρτιά και κανένας δεν προχωρά στην κατασκευή τους.

Advertisement
Advertisement

Άλλωστε όταν ένα ποδήλατο κινείται σε κάποιο κεντρικό οδικό άξονα είναι πραγματικά πολύ επικίνδυνο για τον αναβάτη του καθώς η αυξημένη κίνηση δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για τη δημιουργία ατυχημάτων ή ακόμη και δυστυχημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες το δυστύχημα συνέβη τη στιγμή που το φορτηγό έστριβε στη συμβολή των οδών Λαμπράκη και Κατσιμίδη στη Θεσσαλονίκη και ο οδηγός δεν είδε την άτυχη 42χρονη ποδηλάτισσα που και εκείνη έστριβε την συγκεκριμένη στιγμή με το ποδήλατό της με αποτέλεσμα το φορτηγό να παρασύρει και να σφηνώσει κάτω από τις ρόδες του το ποδήλατο και την αναβάτριά του.

Advertisement

Οι εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες από το σημείο είναι κυριολεκτικά σοκαριστικές καθώς φαίνεται ξεκάθαρα το ποδήλατο που έχει συνθλιβεί κάτω από τις ρόδες του μεγάλου φορτηγού.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο κανάλι Open ότι: «Όταν έφτασα εδώ η γυναίκα ήταν αναίσθητη κάτω από το φορτηγό, μέσα στα αίματα, ήταν ολόκληρη κάτω από το φορτηγό»…

Advertisement

Η ποδηλάτισσα φορούσε κράνος, το οποίο όμως με το χτύπημα δυστυχώς έφυγε από το κεφάλι της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ελλάδα: Χιλιάδες ποδήλατα δεν θα έχουν που να κινηθούν
Hλεκτρικά scooters πωλούνται παράνομα ως… ποδήλατα με αυξημένη επιδότηση!
Πρωταθλητές τα ηλεκτρικά ποδήλατα!