Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Snowboard και Α45 AMG στο χιόνι!

Ελλάδα 16:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Snowboard και Α45 AMG στο χιόνι!

ΝΕΑ

Snowboard και Α45 AMG στο χιόνι!

ΝΕΑ

Ενόψει της έναρξης των χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων που διεξάγονται στο Σότσι της Ρωσίας, η Mercedes-Benz οργάνωσε μια πρωτότυπη αλλαγή ρόλων.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Από τη μια η παγκόσμια πρωταθλήματα στο snowboard, Isabella Laböck που βρίσκεται ήδη στο Σότσι και από την άλλη ένας από τους εργοστασιακούς οδηγούς της Mercedes, στο DTM ο Pascal Wehrlein.

Ο Wehrlein έδειξε στην Laböck πως κοντρολάρεις ένα αυτοκίνητο όπως η Α45AMG στο χιόνι και στον πάγο ενώ την ίδια στιγμή η πανέμορφη Γερμανίδα αξιοποίησε τις πίστες στο Λέογκανγκ για να δείξει στον 28χρονο συμπατριώτη της τα μυστικά του γιγάντιου σλάλομ.

Advertisement
Advertisement

Η 28χρονη πρωταθλήτρια του σκι συμμετέχει με τη Γερμανική Ολυμπιακή ομάδα στους χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες του Σότσι. Μιλώντας γι’ αυτή την εμπειρία η Laböck τόνισε μεταξύ άλλων: «Περάσαμε ωραία διασκέδασα. Ο Pascal είναι πραγματικά καλός στο snowboard, ως οδηγός αγώνων έχει προσαρμοστικότητα και ταχύτητα εκ του φυσικού του. Εντυπωσιάστηκα από το τι μπορείς να κάνεις σε μια παγωμένη διαδρομή με το κατάλληλο αυτοκίνητο και την κατάλληλη προπόνηση – εξάσκηση. Ευχαριστώ τον Pascal που μου έδειξε…».

Από την πλευρά του ο 20χρονος Γερμανός οδηγός αγώνων συμπλήρωσε: «Η Isabella με εντυπωσίασε πίσω από το τιμόνι της Mercedes A 45AMG. Πολύ γρήγορα κατάλαβε πως χειριζόμαστε ένα αυτοκίνητο στον πάγο και δεν έδειξε να φοβάται το drifting. Τόσο η οδήγηση στον πάγο όσο και το snowboard απαιτούν άριστη αίσθηση αλλιώς δεν μπορείς να καταλάβεις πότε θα γλιστρήσει και προς ποια κατεύθυνση το αυτοκίνητο».

Advertisement