Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Smart Urbanshadow: Συλλεκτική έκδοση

Ελλάδα 2:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Smart Urbanshadow: Συλλεκτική έκδοση

ΝΕΑ

Smart Urbanshadow: Συλλεκτική έκδοση

ΝΕΑ

Νέα, τελευταία και συλλεκτική έκδοση για όλα τα μοντέλα smart με κινητήρα βενζίνης με το όνομα : Smart urbanshadow. Η νέα, συλλεκτική έκδοση urbanshadow ήρθε για να κλείσει τον κύκλο ζωής των μοντέλων με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Advertisement
Advertisement

 

Η smart κλείνει το 2020 έναν κύκλο που ξεκίνησε το 1998 δημιουργώντας μία νέα κατηγορία στην αυτοκίνηση: Αυτήν, του ευέλικτου, στιλάτου και οικονομικού αυτοκινήτου πόλης. Αυτήν τη στιγμή, η smart είναι η μοναδική μάρκα που προσφέρει όλη τη γκάμα μοντέλων της τόσο με κινητήρες βενζίνης όσο και με ηλεκτροκινητήρες. Η νέα εποχή προτάσσει την ηλεκτροκίνηση και η smart πρόκειται να παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτή.

Advertisement
Advertisement

Για να αποχαιρετήσει την εποχή της συμβατικής βενζινοκίνησης παρουσιάζει την ειδική έκδοση urbanshadow, η οποία συνδυάζει τα δύο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της μάρκας: την απόλυτη ευελιξία με τον δυναμικό χαρακτήρα. Tο smart urbanshadow είναι ένα πλούσια εξοπλισμένο αυτοκίνητο με BRABUS χαρακτηριστικά στην εξωτερική του εμφάνιση (μπροστινή αεροτομή και πίσω διαχύτης) που προσφέρεται σε προνομιακή τιμή και διατίθεται και στις τρεις εκδόσεις της μάρκας coupé, cabrio και forfour.

Η έκδοση urbanshadow βασίζεται στη γραμμή passion και έχει στοιχεία που τονίζουν τον δυναμικό χαρακτήρα του smart τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Προσφέρεται με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων twinamic και δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο κινητήρες βενζίνης: τον 3κύλινδρο ατμοσφαιρικό 999 κ.εκ. απόδοσης 71 ίππων και τον ισχυρότερο 3κύλινδρο τούρμπο των 898 κ.εκ. απόδοσης 90 ίππων.

Advertisement

Πιο συγκεκριμένα, προσφέρεται με το σπορ πακέτο «Sleek Style» που περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών σχεδίασης 8 ακτίνων σχήματος Υ σε μαύρο χρώμα, σπορ ανάρτηση, χαμηλωμένη κατά 10 mm για ακόμη πιο σπορτίφ εμπειρία, σπορ τριάκτινο, δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με paddles για την αλλαγή ταχυτήτων και σπορ πεντάλ από βουρτσισμένο ανοξείδωτο χάλυβα με αντιολισθητικά στοιχεία.

Advertisement

Επιπλέον, συνδυάζεται με δύο πακέτα εξοπλισμού, το «Light Package» που περιλαμβάνει ατμοσφαιρικό φωτισμό, κεντρικό υποβραχιόνιο και πρόσθετο όργανο με ρολόι και στροφόμετρο καθώς και τον εξοπλισμό led & sensors  και / ή το πακέτο «Technology» που περιλαμβάνει κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα υποβοήθησης πέδησης Active Brake Assist και σύστημα Cool & Media.

Advertisement