Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίσημο: Τον Ιούλιο το νέο 4θέσιο smart

Ελλάδα 8:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημο: Τον Ιούλιο το νέο 4θέσιο smart

ΝΕΑ

Επίσημο: Τον Ιούλιο το νέο 4θέσιο smart

ΝΕΑ

Την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα ο Όμιλος Daimler παρουσίασε στους δημοσιογράφους ο Πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας. Μιλώντας κατά την ετήσια συνέντευξη Τύπου στη Στουτγάρδη, ο Dieter Zetsche έβγαλε και ορισμένες ειδήσεις, όπως την ημερομηνία λανσαρίσματος του νέου smart forfour.

Advertisement
Advertisement

TOY KΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Το 4θέσιο αυτοκίνητο πόλης θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα τον Ιούλιο, όταν και θα αρχίσουν οι παραγγελίες. Σύμφωνα με τον Zetsche, οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν το τελευταίο τρίμηνο του 2014. Τι άλλο γνωρίζουμε για το smart forfour (το οποίο βλέπουμε εδώ σε ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία του γαλλικού Auto Moto);

Θα έχει μήκος 3,5 m. και θα προσφέρει μεγάλους χώρους, σε σχέση πάντα με τις εξωτερικές του διαστάσεις. Θα είναι πισωκίνητο, όπως και το νέο Twingo, με το οποίο θα μοιράζονται την ίδια πλατφόρμα και τη μονάδα παραγωγής, στο Νόβο Μέστο της Σλοβενίας.

Advertisement
Advertisement

Ο επικεφαλής της Daimler έκανε επίσης γνωστό ότι το smart fortwo τρίτης γενιάς θα έχει μήκος 2,69 m, το ίδιο ακριβώς με το απερχόμενο αυτοκίνητο. Δεν ανέφερε πότε θα λανσαριστεί, οπότε δεν αποκλείεται να το δούμε νωρίτερα, ακόμη και τον Μάρτιο στη Γενεύη. Θα συνεχίσει να παράγεται στην πόλη Αμπάχ της Γαλλίας.