ΝΕΑ

Skyworth Skyhome: Ηλεκτρική λιμουζίνα με τηλεόραση και ψυγείο! (+video)

Ελλάδα 12:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Skyworth Skyhome: Ηλεκτρική λιμουζίνα με τηλεόραση και ψυγείο! (+video)

ΝΕΑ

Skyworth Skyhome: Ηλεκτρική λιμουζίνα με τηλεόραση και ψυγείο! (+video)

ΝΕΑ

Εταιρεία τεχνολογίας από την Κίνα κατασκευάζει το απόλυτο αυτοκίνητο-γκάτζετ.

Advertisement
Advertisement

Οι Κινέζοι κατασκευαστές αυτοκινήτων έχουν δείξει εδώ και καιρό τα… δόντια τους στον ανταγωνισμό πιέζοντας τα όρια της τεχνολογίας όλο και πιο μακριά. Ένα από τα πρόσφατα παραδείγματα αυτής της πολύπλευρης τεχνολογικής επίθεσης μας έρχεται από την εταιρεία Skywell. H Skywell μπορεί να ειδικεύεται στα ηλεκτρικά λεωφορεία και τα προϊόντα τεχνολογίας, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να παρουσιάσει τη δική της πρόταση στα πολυτελή sedan.

Πρόσφατα λοιπόν παρουσίασε το Skyworth Skyhome ένα απίστευτο hightech sedan το οποίο μεταφέρει κυριολεκτικά το σαλόνι του σπιτιού σας στο εσωτερικό του. Ιδιαίτερα για τους επιβάτες στο πίσω μέρος η εμπειρία είναι επιπέδου λιμουζίνας καθώς έχουν στη διάθεσή τους μία τεράστια οθόνη η οποία κατεβαίνει από την οροφή του αυτοκινήτου, μικρές οθόνες για προσωπική διασκέδαση και ένα… ψυγείο για να απολαμβάνουν τα ποτά τους.

Advertisement
Advertisement

Για τη βελτίωση της εμπειρίας τα καθίσματα μπορούν να γείρουν προς τα πίσω δημιουργώντας ένα αναπαυτικό κρεβάτι για να χαλαρώσουν οι επιβάτες. Στο εμπρός μέρος τώρα, ο οδηγός και ο συνοδηγός απολαμβάνουν μια κυρτή οθόνη που καλύπτει όλο το ταμπλό, ενώ ο κρυφός φωτισμός είναι αυτόματα ρυθμιζόμενος.

Εκτός από την απίστευτη σχεδιαστική πολυτέλεια του το Skyworth Skyhome είναι και εξαιρετικά γρήγορο. Το sedan είναι εξοπλισμένο με δύο ηλεκτροκινητήρες οι οποίοι αποδίδουν 617 ίππους και χαρίζουν επιδόσεις… supercar με 0-100 χλμ./ώρα σε 3,5 δευτερόλεπτα. Οι αναρτήσεις είναι επίσης πολύ ποιοτικές χρησιμοποιώντας την τεχνολογία αέρα, ενώ υπάρχει και σύστημα τετραδιεύθυνσης.

Advertisement

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή του αυτοκινήτου, αλλά το πρώτο ολοκληρωμένο μοντέλο αναμένεται μέσα στο 2024.

Advertisement

Δείτε το Skyworth Skyhome.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πιάνει Ευρώπη το ηλεκτρικό που φορτίζει ταχύτατα
Με τιμή- έκπληξη το νέο, εντυπωσιακό αυτόνομο Baidu (+video)
Η NIO επιμένει στα ανταλλακτήρια μπαταριών

Advertisement