Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Skoda Vision GT: Οι πρώτες teaser φωτογραφίες

Ελλάδα 18:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Skoda Vision GT: Οι πρώτες teaser φωτογραφίες

ΝΕΑ

Skoda Vision GT: Οι πρώτες teaser φωτογραφίες

ΝΕΑ

Όπως όλα δείχνουν, η αγορά της Κίνας αποτελεί πρόσφορο έδαφος για την Skoda, με την εταιρεία να προσφέρει ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα διαφορετικά SUV μοντέλα. Μάλιστα αναμένεται να επεκτείνει ακόμα περισσότερο την γκάμα της.

Advertisement
Advertisement

 

Οι πολίτες της πιο σημαντικής αγοράς στον κόσμο έχουν την επιλογή να αποκτήσουν ένα εκ των Kamiq, Karoq, Kodiaq και Kodiaq GT, ενώ στο μέλλον θα υπάρχει και η εναλλακτική του αμιγώς ηλεκτροκίνητου crossover που θα βασίζεται στο Vision iV που έκανε την εμφάνισή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης. Αλλά οι άνθρωποι της φίρμας δεν σταματούν εδώ. Ήδη στο διαδίκτυο κυκλοφορούν τα πρώτα σκίτσα του πρωτότυπου μοντέλου Vision GT, που αναμένεται να παρουσιαστεί σε τελική μορφή τον προσεχή Ιούνιο, στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Shenzhen.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τη Skoda, το Vision GT θα είναι ένα σύγχρονο αστικό μοντέλο, με SUV προσανατολισμό, ειδικά προσαρμοσμένο για την Κίνα. Όπως μπορούμε να διακρίνουμε και από τα σκίτσα, το Vision GT θα διαθέτει κόμπακτ διαστάσεις, με τη σχεδίασή του να μοιάζει αρκετά στην κουπέ φιλοσοφία του Kodiaq GT. Διαθέτει επίσης ορισμένα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά από τα ευρωπαϊκών προδιαγραφών Kamiq και Scala, όπως την εμπρός γρίλια και τα γεμάτα γωνίες και ακμές πίσω φωτιστικά σώματα. Τέλος, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, το Vision GT αναμένεται να αποτελέσει προπομπό του Kamiq GT, που θα λανσαριστεί στα τέλη της χρονιάς αποκλειστικά στην κινεζική αγορά.