Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Skoda Superb Scout: Πολυεργαλείο παντώς εδάφους

Ελλάδα 16:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Skoda Superb Scout: Πολυεργαλείο παντώς εδάφους

ΝΕΑ

Skoda Superb Scout: Πολυεργαλείο παντώς εδάφους

ΝΕΑ

Με νέα στοιχεία εξοπλισμού, το Superb Scout αποτελεί την υπερατού πρόταση της Skoda για όσους θέλουν ένα μεγάλο και ικανό αυτοκίνητο, χωρίς τη σφραγίδα των SUV.

Advertisement
Advertisement

Οι τεράστιοι χώροι, συνδυάζονται με πολύ καλή ποιότητα σε όλους τους τομείς και κάποιες επιλογές κινητήρων που δίνουν υπεροπλία, μαζί με την τετρακίνηση, στη ναυαρχίδα της Skoda, για να συνεχίσει την καλή εμπορική του πορεία. Το Superb έρχεται να προστεθεί στη γκάμα των εκδόσεων Scout, δίπλα από τα Octavia, Kodiaq και Karoq. Ο χώρος για τις αποσκευές, ξεκινά από τα 660 λίτρα με όλα τα καθίσματα στη θέση τους και φτάνει έως το τεράστιο όγκο των 1.950 λίτρων, όταν ο οδηγός θελήσει να εκμεταλλευτεί κάθε διαθέσιμη λύση αναδίπλωσης για τα καθίσματα προκειμένου να μεταφέρει κάποια ογκώδη και με μεγάλο μήκος αντικείμενα.

Advertisement
Advertisement

Η δυνατότητα έλξης τρέιλερ έως 2.200 κιλών, είναι ένα ακόμα στοιχείο που μπορεί να συγκινήσει όσους όσοι θέλουν να παίρνουν τακτικά τα βουνά και να αναζητούν  την περιπέτεια. Σε αυτό συμβάλλει ιδιαιτέρως και η τετρακίνηση, που είναι όσο εξελιγμένη χρειάζεται για να περνάει υπό συνθήκες, έως και το 85% της ροπής σε έναν και μόνο τροχό. Ο ηλεκτρονικός έλεγχος της κατανομής, είναι τελευταίας γενιάς και δίνει μεγάλα περιθώρια ευελιξίας στη μετάδοση της κίνησης, μέσω του DSG αυτόματου κιβωτίου 7 ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη. Αξίζει να αναφερθεί πως υπό κανονικές συνθήκες και όταν δεν συντρέχουν λόγοι για κάτι διαφορετικό, η μετάδοση γίνεται στους τροχούς του εμπρός άξονα, για να επιτυγχάνεται η μεγαλύτερη δυνατή οικονομία στο καύσιμο και ο περιορισμός των εκπομπών ρύπων.

Οι δίλιτροι κινητήρες, diesel και βενζίνης, με 190 και 272 ίππους αντίστοιχα, προσφέρουν δύναμη και ροπή για να καλύψουν κάθε απαίτηση. Το DCC (Dynamic Chassis Control) που προσφέρεται προαιρετικά, δίνει το κάτι παραπάνω στο μοντέλο προκειμένου να είναι ακόμα πιο ικανό για κίνηση εκτός δρόμου σε πραγματικά σκληρά εδάφη και ταιριάζει ιδανικά με το πρόγραμμα οδήγησης Off-Road που ανήκει στο βασικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου. Αξίζει να σημειωθεί πως για την έκδοση Scout που είναι διαθέσιμη σε πολλές αγορές από τα μέσα του 2019, οι αγοραστές έχουν ιδιαίτερη προτίμηση στα φώτα LED Matrix με την αυτόματη λειτουργία για την επιλογή της μεγάλης σκάλας.

Advertisement

 

Advertisement