Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Skoda Sunroq concept: Το κάμπριο-SUV από την ακαδημία της Skoda!

Ελλάδα 3:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Skoda Sunroq concept: Το κάμπριο-SUV από την ακαδημία της Skoda!

ΝΕΑ

Skoda Sunroq concept: Το κάμπριο-SUV από την ακαδημία της Skoda!

ΝΕΑ

Ένα πρωτότυπο κάμπριο-SUV παρουσίασε η Skoda με την εύηχη ονομασία Sunroq. Το νέο concept αποτελεί δημιουργία των μαθητευόμενων της ακαδημίας της τσέχικης εταιρίας, οι οποίοι, με αυτή την πρόταση, φαίνεται να βάζουν τα… γυαλιά στους δασκάλους τους. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το Sunroq, βασίζεται πάνω στο Karoq, όπως μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό, και αποτελεί την πρόταση των μαθητευόμενων της Skoda πάνω στην ολοένα και μεγαλύτερη ζήτηση της αγοράς για SUV μοντέλα. Μια πραγματικά ανοιχτή έκδοση ενός SUV δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή και το concept της Skoda θα μπορούσε να προκαλέσει πραγματική αίσθηση αν παρουσιαζόταν ποτέ ως μοντέλο παραγωγής.

Μέχρι στιγμής κανένα από τα concept που έχει παρουσιάσει η ακαδημία δεν έχει πάρει τέτοια έγκριση. Ωστόσο το Sunroq, ως ιδέα, αλλά και εκτέλεση, δείχνει να έχει και τις περισσότερες πιθανότητες σε σχέση με τα προκάτοχα μοντέλα.

skoda-sunroq-concept-640

Advertisement
Advertisement

Για να δημιουργήσουν το Sunroq οι μαθητευόμενοι της Skoda πήραν το πλαίσιο του Karoq και ουσιαστικά έκοψαν την οροφή του μοντέλου. Όλο το εσωτερικό “ντύθηκε” στα λευκά για να μειωθουν και οι θερμοκρασίες που αναπτύσσονται με την οροφή κλειστή και το κόκκινο χρώμα επιλέχθηκε για να τονιστούν ακόμη περισσότερο οι γραμμές αλλά και η ιδιαιτερότητα του Sunroq. Τα πάντα έγιναν φυσικά υπό την επίβλεψη των ανθρώπων της Skoda με τους μαθητευόμενους να είναι υπεύθυνοι για την δημιουργία του concept από την αρχή μέχρι και το τελικό στάδιο.

skoda-sunroq-concept-640-2

Τα λευκά bucket καθίσματα που φέρουν το σήμα της εταιρίας αλλά και το όνομα της ακαδημίας αλλά και ο φωτισμός εσωτερικά στις ζάντες αποτελούν δύο από τα highlights του συγκεκριμένου concept, που αν μη τι άλλο, τραβά τα βλέμματα σαν μαγνήτης.

Advertisement

Δείτε και το σχετικό βίντεο που κοινοποίησε η Skoda στο οποίο συνοψίζεται εύπεπτα η προσπάθεια των μαθητευόμενων της ακαδημίας για την δημιουργία του Sunroq.

Advertisement