Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Skoda Ocavia vRS και Scout δίνουν τα ρέστα τους

Ελλάδα 20:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Skoda Ocavia vRS και Scout δίνουν τα ρέστα τους

ΝΕΑ

Skoda Ocavia vRS και Scout δίνουν τα ρέστα τους

ΝΕΑ

Τόσο η Skoda Octavia vRS καθώς και το Scout αναβαθμίζονται αισθητικά διαθέτοντας φωτιστικά με πλήρη τεχνολογία LED, ενώ σας παρέχει τη δυνατότητα όχι μόνο να επιλέξετε τύπο αμαξώματος αλλά και καύσιμο κινητήρα, αφού υπάρχουν και οι δυο επιλογές.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η έκδοση vRS εκτός από τις επιδόσεις, διαθέτει πολύ ψηλά στη λίστα τόσο την άνεση όσο και την ευκολία, χωρίς να ξεχνά τον πληρέστατο εξοπλισμό με LED προβολείς, 18 “ζάντες, σπορ καθίσματα και ταπετσαρίες, μια Amundsen 8″ οθόνη αφής με σύστημα πλοήγησης, αλλά και Wi-Fi hotspot όπως επίσης και ιδιαίτερος φωτισμός που κλέβει την παράσταση.

Ο προαιρετικός εξοπλισμός περιλαμβάνει σπορ καθίσματα Alcantara και τις ανάλογες ταπετσαρίες, γυαλιστερό μαύρο στοιχείο για την εμπρός μάσκα, τα φτερά και τους καθρέφτες αλλά και 19” ζάντες αλουμινίου.

Advertisement
Advertisement

Η Octavia vRS φορά είτε τον TDI 2,0 λίτρων κινητήρα diesel είτε τον 2λιτρο βενζίνης TSI των 230 ίππων. Μια ειδική έκδοση 245 ίππων αναμένεται επίσης μέσα στο έτος.

Όσο για το Scout, είναι διαθέσιμο είτε με 150 PS ή 184 PS (2.0 TDI) και διαθέτει προβολείς LED, Scout λεπτομέρειες στο αμάξωμα, Alcantara και δέρμα Scout στις ταπετσαρίες, το ίδιο Amundsen 8 “οθόνη αφής όπως το vRS, Lane Assist, θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός και ένα θερμαινόμενο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών.

Skoda-octavia-rs-tsiro-640