Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Skoda: Νέο infotainment από το 2021

Ελλάδα 15:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Skoda: Νέο infotainment από το 2021

ΝΕΑ

Skoda: Νέο infotainment από το 2021

ΝΕΑ

Με «ψηφιακό βοηθό», φωνητικές εντολές και ασύρματο SmartLink ενσωματωμένο, το νέο σύστημα ψυχαγωγίας των Karoq, Kodiaq και Superb θα δώσει άλλο αέρα συνδεσιμότητας στα μοντέλα της Skoda.

Advertisement
Advertisement

Νέο σύστημα ψυχαγωγίας (infotainment) θα προσφέρει η Skoda στο Superb και στα δύο SUV, Karoq και Kodiaq με την έναρξη της νέας χρονιάς (2021). Είναι μια εξέλιξη της τρίτης γενιάς modular infotainment matrix του Volkswagen Group και προσφέρει όχι μόνο τον ψηφιακό βοηθό με φωνητικές εντολές «Laura», αλλά και μια σειρά από διαδικτυακές δυνατότητες – συμπεριλαμβανομένου του διαδικτυακού ραδιοφώνου και της ασύρματης τεχνολογίας SmartLink. Η διαδικτυακή εξατομίκευση σημαίνει ότι περισσότερες προσαρμοσμένες ρυθμίσεις οχήματος από ποτέ μπορούν πλέον να αποθηκευτούν στον λογαριασμό Skoda Connect και ακόμη και να μεταφερθούν σε άλλα Skoda. Η γκάμα των λειτουργιών ψυχαγωγίας στα μοντέλα Skoda Scala και Kamiq επεκτείνεται και αναβαθμίζεται ανάλογα.

Advertisement
Advertisement

Με εξαίρεση το αρχικό ραδιόφωνο Swing που διαθέτει οθόνη αφής 6,5 ιντσών, όλα τα διαθέσιμα συστήματα ψυχαγωγίας για τα Skoda Karoq, Kodiaq και Superb θα βασίζονται στην οθόνη τρίτης γενιάς από το 2021. Η ενσωματωμένη κάρτα SIM διασφαλίζει μια μόνιμη σύνδεση στο Διαδίκτυο, η οποία επιτρέπει επίσης τη χρήση υπηρεσιών Infotainment Online. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ψηφιακός βοηθός φωνής «Laura», επικοινωνεί σε 15 γλώσσες και μπορεί ακόμη και να επεξεργαστεί άπταιστα προφορικές προτάσεις σε τσεχικά, αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ισπανικά. Τα smartphone μπορούν να συνδυαστούν μέσω ασύρματης τεχνολογίας SmartLink και Android Auto, Apple CarPlay ή MirrorLink και οι εφαρμογές ψυχαγωγίας περιλαμβάνουν ειδήσεις ή αναφορές καιρού.