Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Skoda Kodiaq στα Ηλύσια Πεδία

Ελλάδα 3:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Skoda Kodiaq στα Ηλύσια Πεδία

ΝΕΑ

Το Skoda Kodiaq στα Ηλύσια Πεδία

ΝΕΑ

Όχι, αυτοί που χαιρετούν μέσα από το καμουφλαρισμένο SUV δεν είναι ο Πρόεδρος της Γαλλίας Hollande ή κάποιοι υπουργοί του. Απλά το Kodiaq έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο φινάλε του διάσημου ποδηλατικού αγώνα που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 24 Ιουλίου στο Παρίσι. Στο τιμόνι του ήταν ο παλαίμαχος Ιρλανδός ποδηλάτης Stephen Roche, νικητής του Γύρου της Γαλλίας το 1987 και πρεσβευτής πλέον της Skoda.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Η τσέχικη μάρκα ήταν χορηγός και φέτος του κορυφαίου ποδηλατικού γύρου και το μεγάλο της SUV – έστω με καμουφλάζ – προηγείτο των ποδηλατών, καθώς αυτοί τερμάτιζαν στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων. Το Kodiaq έχει μήκος 4,7 m. και στο εσωτερικό του θα φιλοξενούνται έως 7 επιβάτες (στην προαιρετική έκδοση με τρίτη σειρά καθισμάτων).

Θα κυκλοφορήσει σε τετρακίνητες και προσθιοκίνητες εκδόσεις (με μηχανικό ή διπλού συμπλέκτη κιβώτιο), ενώ η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει τρία σύνολα TSI και δύο TDI, με ισχυρότερο το 2.0 TSI με 180 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Η παγκόσμια πρεμιέρα του Skoda Kodiaq θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο και ενώπιον του κοινού θα παρουσιαστεί ένα μήνα αργότερα στην έκθεση του Παρισιού. Το λανσάρισμα του στην ευρωπαϊκή αγορά προγραμματίζεται για το πρώτο τρίμηνο του 2017.

Δείτε ΕΔΩ το video που δημιούργησε η Skoda κατά την μετονομασία για μία ημέρα της πόλης Kodiak στην Αλάσκα σε Kodiaq, για την προώθηση του νέου της αυτοκινήτου!