Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Skoda Kodiaq σε ρόλο ασθενοφόρου

Ελλάδα 17:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Skoda Kodiaq σε ρόλο ασθενοφόρου

ΝΕΑ

Skoda Kodiaq σε ρόλο ασθενοφόρου

ΝΕΑ

Το νοσοκομείο NHS Foundation Trust στο Ηνωμένο Βασίλειο παρέλαβε 18 Skoda Kodiaq, που τροποποιήθηκαν κατάλληλα από τη Halls Electrical προκειμένου να ικανοποιήσουν τις επιχειρησιακές απαιτήσεις της κλινικής ως σύγχρονα ασθενοφόρα.

Advertisement
Advertisement

 

Το SUV μεσαίου μεγέθους διαθέτει τον τυπικό πίσω χώρο των ασθενοφόρων ενώ παράλληλα διαθέτει φώτα έκτακτης ανάγκης όπως και σειρήνες. Περισσότερες αλλαγές πραγματοποιήθηκαν στο εσωτερικό, εκεί όπου αφαιρέθηκαν τα πίσω καθίσματα και ανασχεδιάστηκε προσεκτικά ο χώρος προκειμένου να προσαρμοστεί ο σωστός εξοπλισμός, συμπεριλαμβανομένης της μπουκάλας οξυγόνου και ενός πυροσβεστήρα. Το ταμπλό επίσης έχει διαφοροποιηθεί, με την εταιρεία να προσθέτει μια δεύτερη οθόνη στην κεντρική κονσόλα σε γωνία προς τον οδηγό που φιλοξενεί πληροφορίες σχετικά με 999 κλήσεις. Ως αποτέλεσμα, το σύστημα πληροφοριών ψυχαγωγίας μεταφέρθηκε πιο δεξιά και ενσωματώθηκε στο ταμπλό. Το όχημα εξακολουθεί να διαθέτει δορυφορικό σύστημα πλοήγησης, ψηφιακό ηχοσύστημα DAB και SmartLink +, που συνδέονται με τον εξοπλισμό επικοινωνιών και αρκετά άλλα χρήσιμα “εργαλεία”. “Επιλέξαμε το Kodiaq λόγω του αυξημένου χώρου που διαθέτει προκειμένου να φιλοξενήσει τον εξειδικευμένο εξοπλισμό που απαιτεί η ομάδα του προσωπικού μας”, δήλωσε ο Robin Gwinnett, Διευθυντής Εξέλιξης της South Western Ambulance Service.

Advertisement
Advertisement

“Το όχημα προσφέρει το απαραίτητο επίπεδο ασφάλειας και άνεσης που απαιτούν τα πληρώματα μας από ανάλογα επιχειρησιακά οχήματα. Συνδυάζει άριστα χαρακτηριστικά εντός και εκτός δρόμου για την πλειονότητα των καταστάσεων που αντιμετωπίζουν οι νοσηλευτές μας σε καθημερινή βάση”, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος. Τα ειδικά οχήματα της Skoda έρχονται με ένα ειδικό πακέτο το οποίο περιλαμβάνει, εκτός από τις κατάλληλες αλλαγές, την αποκατάσταση βλάβης, τις απαιτήσεις εξυπηρέτησης, συντήρησης και επισκευής.