Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Skoda Karoq θα «γεννιέται» στη Γερμανία

Ελλάδα 8:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Skoda Karoq θα «γεννιέται» στη Γερμανία

ΝΕΑ

To Skoda Karoq θα «γεννιέται» στη Γερμανία

ΝΕΑ

Η υπερφόρτωση των γραμμών παραγωγής της Skoda επί τσέχικου εδάφους, οδήγησε το Volkswagen Group στην απόφαση να κατασκευάζει το Karoq στη Γερμανία και το εργοστάσιο του Όσναμπρουκ.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Αυτό βρίσκεται στη Βορειοδυτική Γερμανία και ετοιμάζεται να υποδεχθεί το μικρό SUV της Skoda αρχής γενομένης από το τέλος του έτους. Η παραγωγή του θα γίνεται εκεί και για το 2019, καθώς οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις της Skoda στην φυσική της έδρα δεν μπορούσαν να υποστηρίξουν την αυξημένη ζήτηση.

Το 2017 οι πωλήσεις της Skoda ανέβηκαν κατά 6.6%, στα 1.2 εκατομμύρια οχήματα. Και ήδη, στο πρώτο τρίμηνο του 2018, παρουσιάζεται νέα αύξηση, που ανέρχεται στο 12%!

Advertisement
Advertisement

Πάντως πρέπει να σημειωθεί πως αυτή θα είναι προσωρινή λύση, καθώς η Skoda ήδη επεκτείνει τις εγκαταστάσεις της στη Μλάντα Μπόλεσλαβ, εκεί που θα συνεχίσει να «γεννιέται» το Karoq από το 2020 και μετά.

skoda-karoq-official-j640tall

Άλλωστε μη ξεχνάτε πως από τα τέλη του επόμενου έτους, αναμένεται η οικογένεια των SUV της τσέχικης μάρκας να επεκταθεί, με την έκδοση παραγωγής του πρωτότυπου Vision X που είδαμε πρόσφατα στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης και για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ.