Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Skoda Fabia R5: Σε ρόλο ταξί (vid)

Ελλάδα 7:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Skoda Fabia R5: Σε ρόλο ταξί (vid)

ΝΕΑ

Skoda Fabia R5: Σε ρόλο ταξί (vid)

ΝΕΑ

Λίγο μετά το τέλος του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι , το αγωνιστικό τμήμα της Skoda Motorsport, θέλοντας να γιορτάσει τον τίτλο στην κατηγορία WRC2, αποφάσισε να κάνει ένα ιδιαίτερο χάπενινγκ, με πρωταγωνιστή το Fabia R5 και οδηγό τον πέντε φορές πρωταθλητή Γιαν Κοπέκι.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Οι άνθρωποι της Skoda, για να μην δώσουν καμία πιθανότητα υποψίας στους ανυποψίαστους πελάτες, έστησαν μία εικονική «πιάτσα» στο κέντρο της πρωτεύουσας Πράγας, στην οποία αναγραφόταν το τηλέφωνο της εταιρείας ταξί. Κατόπιν, κατέβασαν από το φορτηγό, το Fabia R5, το οποίο ήταν βαμμένο στα χρώματα της ομάδας, ενώ δεν έλειπε η απαραίτητη κίτρινη ένδειξη από την οροφή.

skoda-fabia-r5-taxi (2)-chariatis-530

Συνολικά 23 επιβάτες-πελάτες κάθισαν στο δεξί μπάκετ κάθισμα του συνοδηγού, με τον Κοπέκι να διανύει συνολικά 165 km μέσα στους δρόμους της Πράγας, προκειμένου αυτοί να πάνε στον προορισμό τους.

Advertisement

skoda-fabia-r5-taxi (1)-chariatis-640

Το Skoda Fabia R5 είναι ένα από τα πιο επτυχημένα αγωνιστικά μοντέλα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Κάτω από το καπό υπάρχει ένας υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 1,6 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 300 PS και 42,8 kgm ροπής και συνδυάζεται με σειριακό κιβώτιο 5 σχέσεων, που μεταφέρει την ισχύ μόνιμα στους τέσσερις τροχούς. Δείτε το παρακάτω βίντεο από την ασυνήθιστη βόλτα του Fabia R5 στους δρόμους της Πράγας.

Advertisement