Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Skoda Fabia Combi Scoutline: Η πιο σκληροτράχηλη Fabia

Ελλάδα 19:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Skoda Fabia Combi Scoutline: Η πιο σκληροτράχηλη Fabia

ΝΕΑ

Skoda Fabia Combi Scoutline: Η πιο σκληροτράχηλη Fabia

ΝΕΑ

Η Skoda αποκάλυψε την ανανεωμένη γενιά της Fabia Scoutline, η οποία προστίθεται στη γκάμα του μικρού μοντέλου ως η έκδοσή του που απευθύνεται στους λάτρεις της περιπέτειας. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Η νέα Fabia Scoutline ακολουθεί την παρουσίαση της ανανεωμένη γενιάς της Skoda Fabia και έτσι αισθητικά φέρει τα ίδια LED εμπρόσθια φώτα, αλλά και ειδικά για την έκδοση, ματ μαύρα και ασημένια διακοσμητικά σε διάφορα τμήματα του αμαξώματός της.

Φυσικά, η νέα Fabia Combi Scoutline βασίζεται πάνω στην στέισον βάγκον έκδοση της Skoda Fabia και εκτός από τις παραπάνω αλλαγές διαθέτει ειδικές ζάντες αλουμινίου 16 ή 17 ιντσών, καθώς και καλύμματα καθρεπτών και ράγες οροφής σε ασημί χρώμα.

Στο πεδίο των κινητήρων συναντούμε τα νεότερα Euro 6d-TEMP μοτέρ της Fabia, δηλαδή τον 1.000άρη κινητήρα βενζίνης MPI των 60 και 75 ίππων, αλλά και τον turbo 1.0 TSI με τα 95 και 110 άλογα. Όλα τα μοτέρ έχουν στάνταρ σύστημα start/stop και ανάκτησης ενέργειας κατά την πέδηση, ενώ οι δύο TSI διαθέτουν και φίλτρο σωματιδίων βενζίνης. Αξίζει να σημειωθεί ότι καμία έκδοση δεν συνδυάζεται με τετρακίνηση.

Advertisement
Advertisement

Fabia Combi Scoutline (2)

Τέλος, όπως και στην ανανεωμένη Fabia, έτσι και στην ανανεωμένη έκδοση Scoutline στο εσωτερικό συναντούμε νέες επιλογές υφασμάτων και «φρεσκαρισμένο» πίνακα οργάνων, ενώ ενισχυμένη είναι και η γκάμα των συστημάτων ασφαλείας. Το πορτ-μπαγκάζ προσφέρει κορυφαία πρακτικότητα για την κατηγορία (ωφέλιμος όγκος από 530 έως 1.395 λτ.).

Fabia Combi Scoutline (1)