Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σκληρός οπαδός του Τραμπ οδηγεί το πιο “κιτς” αυτοκίνητο στις ΗΠΑ

Ελλάδα 1:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σκληρός οπαδός του Τραμπ οδηγεί το πιο “κιτς” αυτοκίνητο στις ΗΠΑ

ΝΕΑ

Σκληρός οπαδός του Τραμπ οδηγεί το πιο “κιτς” αυτοκίνητο στις ΗΠΑ

ΝΕΑ

Ο οδηγός μάλλον αγνοεί πως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ είχε εκφραστεί ανοιχτά κατά των ιαπωνικών εταιρειών.

Advertisement
Advertisement

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος μέχρι τη διεξαγωγή των αμερικανικών προεδρικών εκλογών (3ης Νοεμβρίου), με τον Ρεπουμπλικανό Ντόλαντ Τραμπ να «διασταυρώνει» τα ξίφη του με τον Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν.

Πρόκειται για μια από τις πιο ιδιάζουσες εκλογικές αναμετρήσεις, κάτι που στοιχειοθετείται -μεταξύ άλλων- από την πανδημία του κορωνοϊού και των φημών περί νόθευσης του εκλογικού αποτελέσματος.

Μέσα σε όλα αυτά, δεν απουσιάζουν και κάποια… περίεργα γεγονότα, που προκαλούν κατάπληξη. Και δεν αναφερόμαστε, μόνο, στην προεκλογική ατζέντα των δύο «μονομάχων».

Advertisement
Advertisement

Σε αυτά συγκαταλέγεται και η πρωτοβουλία που πήρε ένας ένθερμος υποστηρικτής του νυν Πλανητάρχη. Ο λόγος για έναν οδηγό ο οποίος αποφάσισε να μετατρέψει το Honda HR-V του σε… κινητή διαφήμιση υπέρ του Ντόλαντ Τραμπ. Το αποτέλεσμα, ωστόσο, για πολλούς προβάλλει… κιτς. 

Αναλυτικότερα, έντυσε το αυτοκίνητό του στα χρώματα της σημαίας των Η.Π.Α. ενώ δεν δίστασε να το… διανθίσει με διάφορα στοιχεία-προπαγανδιστικά μηνύματα υπέρ του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου.

Μπορεί στο ταμπλό το μήνυμα “Trump Country” να προβάλλει διακριτικό, η εικόνα στο πίσω μέρος, ωστόσο, είναι εκ διαμέτρου αντίθετη.

Advertisement

Το τζάμι της πίσω πόρτας… κοσμείται από κίτρινα αυτοκόλλητα που συνθέτουν το όνομα “Trump”, όπως και μία πλακέτα υποστήριξης του Τζεφ βαν Ντρου, ο οποίος συνιστά μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Advertisement

Αυτό, ωστόσο, που ενδεχομένως αγνοεί ο κάτοχος του ιαπωνικού HR-V είναι πως ο Ντόλαντ Τραμπ είχε βρεθεί στα… μαχαίρια με τις ιαπωνικές εταιρείες, όταν είχε δηλώσει πως τα εισαγόμενα αυτοκίνητα απειλούν την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ.

Σημειώνεται πως πολλοί κατασκευαστές από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου είχαν αντικρούσει τη δήλωση του Τραμπ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Toyota η οποία ανέφερε πως «οι επενδύσεις μας δεν είναι ευπρόσδεκτες και η συνεισφορά των εργαζομένων μας στις ΗΠΑ δεν εκτιμάται».

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Ηλεκτρονικές οι μεταβιβάσεις οχημάτων-Τι θα ισχύσει για την παρακράτηση κυριότητας

Οι μηδενικοί ρύποι θα έρθουν μόνο με ένα τεράστιο δίκτυο φορτιστών

Μάσκα στο αυτοκίνητο: Τι να προσέξω