Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σκίτσο της Lamborghini Urus σε Pick Up

Ελλάδα 22:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σκίτσο της Lamborghini Urus σε Pick Up

ΝΕΑ

Σκίτσο της Lamborghini Urus σε Pick Up

ΝΕΑ

Θα μπορούσε να είναι μια σύγχρονη LM002. Είναι επιθετική παραπάνω από όσο έχουμε συνηθίσει τα pick up αλλά δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική μια και μιλάμε για την Lamborghini Urus.

Advertisement
Advertisement

Έχουμε καιρό να δούμε ένα ψηφιακό σκίτσο που να αφορά στην Lamborghini Urus και τώρα, με τη συγκεκριμένη «πρόταση» από την Carlifestyle επανερχόμαστε σε ένα θέμα θεωρητικής συζήτησης που μόνο ως τέτοιο έχει αξία. Η αλήθεια είναι πως το νέο αυτό rendering έχει αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία, χώρια που δείχνει το αυτοκίνητο σε κίνηση και μάλιστα, σε σκληρό off road. Έτσι όπως το βλέπουμε, παραπέμπει με την άγρια εμφάνισή του αλλά και τις υποσχέσεις που αφήνει για κορυφαίες δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου, στο σχεδόν θρυλικό παλιότερο μοντέλο της Lamborghini, στην LM002.

Advertisement
Advertisement

Η Lamborghini έχει παρελθόν στο αντικείμενο και οι φίλοι του αυτοκινήτου, το θυμούνται συχνά- πυκνά. Προς το παρόν ωστόσο, η Lambo που βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα του VW Group ετοιμάζει μια ειδική αγωνιστική έκδοση της Urus, την ST-X. Πρόκειται για ένα ειδικής χρήσης αυτοκίνητο που προορίζεται για αγώνες ενιαίου τύπου. Θα βασίζεται στην Urus και θα μπορεί να ανταπεξέλθει σε αγωνιστικές υποχρεώσεις σε πίστες ανά τον κόσμο. Το ντεμπούτο της συγκεκριμένης έκδοσης με αγωνιστική δραστηριότητα, αναμένεται να γίνει από τον επόμενο κιόλας χρόνο.