Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σκίτσο για το Skoda Enyaq που περιμένουμε

Ελλάδα 8:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σκίτσο για το Skoda Enyaq που περιμένουμε

ΝΕΑ

Σκίτσο για το Skoda Enyaq που περιμένουμε

ΝΕΑ

Ένα πολύ ρεαλιστικό ψηφιακό σκίτσο, μας δίνει μια καλή εικόνα του τι πρέπει να περιμένουμε από αισθητικής άποψης για το νέο Enyaq της Skoda.

Advertisement
Advertisement

Στο Ρώσικο site Kolesa, οι ταλαντούχοι στο σχέδιο συνεργάτες, κάνουν μια πρόβλεψη για το αναμενόμενο Skoda Enyaq που μοιάζει πολύ ρεαλιστική. Με βάση τις φωτογραφίες που έχει δώσει στη δημοσιότητα η Skoda από το καμουφλαρισμένο πρωτότυπο σε φάση δοκιμών, η καλλιτεχνική απόδοση στο ψηφιακό σκίτσο, κρίνεται ως επιτυχημένη μια και αποδίδεται η διάθεση της Skoda για το οπτικό αποτύπωμα του νέου μοντέλου, την ίδια στιγμή που και ενσωματώνονται τα στοιχεία του family look όλης της γκάμας.

Advertisement
Advertisement

Το μοντέλο που θα αποτελέσει την εναλλακτική από τη Skoda, στο Volkswagen ID.4, δείχνει να είναι λίγο μεγαλύτερο σε μήκος από ότι έχουμε συνηθίσει στα μικρομεσαία συμβατικά SUV, με το αμάξωμα να παραπέμπει σε station wagon. Ούτως ή άλλως, η Ευρωπαϊκή αγορά στην οποία θα απευθύνεται το μοντέλο, τα s/w έχουν αρκετά μεγάλη αποδοχή- και η Skoda έχει ένα λόγο παραπάνω σε αυτή την κατηγορία, με το Octavia Combi να είναι το μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις του είδους στην Ευρώπη. Επισήμως, το Enyaq αναμένεται να αποκαλυφθεί προς το τέλος του τρέχοντος έτους και μένει να δούμε αν θα αποκαλυφθεί ταυτόχρονα με τις υπόλοιπες εκδόσεις και η RS που έχει ήδη ανακοινωθεί πως θα υπάρχει στη γκάμα του μοντέλου (με τετρακίνηση, δύο μοτέρ και απόδοση 300 ίππων, που θα το τοποθετήσει στην κορυφή της λίστας με τα ισχυρότερα μοντέλα στην ιστορία της μάρκας).