Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σκίτσο για την ανοιχτή Ferrari F8 Tributo

Ελλάδα 12:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σκίτσο για την ανοιχτή Ferrari F8 Tributo

ΝΕΑ

Σκίτσο για την ανοιχτή Ferrari F8 Tributo

ΝΕΑ

Κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι η πλέον πρόσφατη Ferrari σε έκδοση Spider, προκειμένου να έχει ανταγωνισμό η McLaren 720S.

Advertisement
Advertisement

 

Τον περασμένο Δεκέμβριο η McLaren αποκάλυψε το νέο της ανοιχτό μοντέλο με το οποίο φιλοδοξεί να κατακτήσει την κορυφή στην κατηγορία των ανοιχτών υπεραυτοκινήτων. Η 720S Spider, συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να φέρουν όλους τους εν δυνάμει αγοραστές της κατηγορίας, στη λίστα παραγγελιών της McLaren. Η «απάντηση» της Ferrari στη McLaren, είναι προφανώς η ξεχωριστή F8 Tributo που αποκαλύφθηκε πρόσφατα. Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις και μέχρι να δούμε τις προθέσεις της Ιταλικής εταιρείας για το μοντέλο, ήδη βρέθηκαν κάποιοι που «ονειρεύονται» την ανοιχτή εκδοχή του μοντέλου, αυτή που θα επιτρέψει στη Ferrari να δείξει τις άγριες προθέσεις της σε ότι έχει να κάνει με την αποδοχή του κόσμου και την πρόκληση ενδιαφέροντος από τους υποψήφιους αγοραστές.

Advertisement
Advertisement

Η Tributo που με τους 720 ίππους της φτάνει σε απόδοση τη συγκλονιστική 488 Pista, είναι η πλέον δυνατή Ferrari που κατασκευάζεται για χρήση δρόμου και χρησιμοποιεί το γνωστό V8 σύνολο της εταιρείας. Χρειάζεται μόλις 2,9” για τα 100 χλμ./ώρα από στάση και η τελική της ταχύτητα είναι 340 χλμ./ώρα. Με την ανοιχτή εκδοχή που προτείνει η X-Tomi Design, δίνει το κάτι παραπάνω σε εμφάνιση για όσους πιστούς της Ferrari και μας προδιαθέτει για την έκδοση που κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε αργότερα- ίσως και στις αρχές του επόμενου έτους.