Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σκυλιά της αστυνομίας έβαλαν τέλος σε «τρελή» καταδίωξη (video)

Ελλάδα 7:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σκυλιά της αστυνομίας έβαλαν τέλος σε «τρελή» καταδίωξη (video)

ΝΕΑ

Σκυλιά της αστυνομίας έβαλαν τέλος σε «τρελή» καταδίωξη (video)

ΝΕΑ

Μετά την “απογείωση” και τη σφοδρή σύγκρουση του Toyota Camry, ανέλαβαν δράση οι άρτια εκπαιδευμένοι αστυνομικοί σκύλοι.

Advertisement
Advertisement

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που δείχνουν λεπτό προς λεπτό την κινηματογραφική αστυνομική καταδίωξη που εκτυλίχθηκε πριν από λίγες μέρες στους δρόμους του Ορλάντο των ΗΠΑ και η οποία κατέληξε σε σφοδρή σύγκρουση.

Σε βίντεο που καταγράφηκε από ελικόπτερο της αστυνομίας διακρίνουμε ένα Toyota Camry μαύρου χρώματος να κινείται με μεγάλη ταχύτητα σε αυτοκινητοδρόμους και παρόδους του Ορλάντο προσπαθώντας να διαφύγει από τις αστυνομικές αρχές.

Αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν εν ψυχρώ τους επιβάτες ενός άλλου οχήματος

Advertisement
Advertisement

Όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα Orlando Sentinel, εντός του καταδιωκόμενου οχήματος βρίσκονταν δύο μέλη συμμορίας, τα οποία άνοιξαν πυρ εναντίον των επιβατών ενός άλλου οχήματος.

Οι επιβάτες του τελευταίου, αφού διαβεβαιώθηκαν πως δεν έφεραν κάποιο τραύμα ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία, προωθώντας της το υλικό που είχαν συλλέξει μέσω dashcam.

Σηκώθηκε ελικόπτερο –  Ανέλαβαν τα σκυλιά

Advertisement

Χωρίς να κωλυσιεργεί, η αστυνομία επιστράτευσε περιπολικά, ενώ γρήγορα έκανε την εμφάνισή του και ένα ελικόπτερο, το οποίο εντόπισε το μαύρο Camry.

Ο οδηγός του τελευταίου, στην προσπάθειά του να διαφύγει, δεν δίστασε να αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα, προβαίνοντας ταυτόχρονα σε ριψοκίνδυνους ελιγμούς.

Advertisement

Η ασυνείδητη και ριψοκίνδυνη οδηγική του συμπεριφορά, όπως είναι προφανές, δεν είχε την επιθυμητή κατάληξη, με το Camry να «απογειώνεται» και να συγκρούεται με δύναμη σε παρακείμενους θάμνους.

Οι φερόμενοι ως δράστες δεν τα παράτησαν και επιχείρησαν να βρουν κρυψώνα μέσα στα θαμνώδη φυτά, αλλά υπολόγισαν χωρίς τους αστυνομικούς σκύλους, οι οποίοι έριξαν τους τίτλους τέλους.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:
Θεαματική καταδίωξη που θυμίζει Hollywood (video)
Video: Αστυνομική καταδίωξη σε κόντρα στην παραλιακή
Ford Fiesta ST πρωταγωνιστεί σε αστυνομική καταδίωξη (video)

Advertisement