Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με σύστημα SYNC 3 τα νέα Mondeo, S-MAX και Galaxy

Ελλάδα 12:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με σύστημα SYNC 3 τα νέα Mondeo, S-MAX και Galaxy

ΝΕΑ

Με σύστημα SYNC 3 τα νέα Mondeo, S-MAX και Galaxy

ΝΕΑ

Τα Ford Mondeo, S-MAX και Galaxy, διατίθενται τώρα για παραγγελία με το νέο σύστημα επικοινωνίας & ενημέρωσης / ψυχαγωγίας της Ford, SYNC 3. Η τεχνολογία αυτή θα λανσαριστεί και στο νέο Ford Edge SUV.

Advertisement
Advertisement

Το SYNC 3 επιτρέπει τη σύνδεση ενός κινητού τηλεφώνου smartphone με το αυτοκίνητο  και προσφέρει έλεγχο των συστημάτων του αυτοκινήτου όπως το Ράδιο CD, το σύστημα πλοήγησης & κλιματισμού, αλλά και των συνδεδεμένων smartphones με απλές φωνητικές εντολές.

Το SYNC 3 χαρακτηρίζεται από μεγαλύτερη ταχύτητα, απλούστερες εντολές και υποστηρίζει πέντε επιπλέον γλώσσες. Πιέζοντας απλά ένα μπουτόν και λέγοντας “I need a coffee,” “I need petrol,” και “I need to park,” οι οδηγοί μπορούν να εντοπίζουν γειτονικά cafés, σταθμούς ανεφοδιασμού ή πάρκινγκ αυτοκινήτων, και να βρίσκουν σταθμούς τρένων, αεροδρόμια και ξενοδοχεία.

Advertisement
Advertisement

Χάρη στην νέα οθόνη αφής 8 ιντσών του SYNC 3, οι οδηγοί μπορούν να χειρίζονται το σύστημα όπως το smartphone τους. Οι χρήστες iPhone μπορούν να ενεργοποιούν το Apple CarPlay, και οι χρήστες Android αντίστοιχα το Android Auto, δύο λειτουργικά συστήματα ειδικά σχεδιασμένα γι’ αυτούς τους τύπους smartphones. Το λογισμικό αναβαθμίζεται ασύρματα μέσω Wi-Fi.

Το SYNC 3 προσφέρει επίσης τη λειτουργία SYNC AppLink που επιτρέπει την ενεργοποίηση με απλές φωνητικές εντολές μιας σειράς εφαρμογών για smartphone που για πρώτη φορά τώρα περιλαμβάνει:

  • MyBoxMan – «Συνεργατική» εφαρμογή μεταφοράς δεδομένων
  • HearMeOut – Κοινωνικό δίκτυο όπου μπορείτε να μοιράζεστε τη φωνή σας και να ακούτε τους φίλους σας να μιλούν
  • AccuWeather – Εφαρμογή που παρέχει στους χρήστες ενημέρωση για τις τελευταίες καιρικές συνθήκες
  • Cadena SER – επιτρέπει στους χρήστες να ακούνε προγράμματα του ραδιοφωνικού σταθμούCadena SER
  • Los 40 Principales – Ραδιοφωνικό δίκτυο μουσικής