Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Συνόδευσε κι εσύ το δικό σου VW e-Golf!

Ελλάδα 1:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Συνόδευσε κι εσύ το δικό σου VW e-Golf!

ΝΕΑ

Συνόδευσε κι εσύ το δικό σου VW e-Golf!

ΝΕΑ

Το εργοστάσιο της Volkswagen στη Δρέσδη της Γερμανίας, προσφέρει παρακαλώ στους επιλεκτικούς επισκέπτες του, την μοναδική ευκαιρία να συνεισφέρουν τη βοήθειά τους στην κατασκευή του δικού τους e-Golf.

Advertisement
Advertisement

Ακολουθώντας το πρόγραμμα αφιερωμένο σε πελάτες που έχουν παραγγείλει ένα e-Golf, οι επισκέπτες των εγκαταστάσεων μπορούν να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο στη διαδικασία παραγωγής του EV αυτοκινήτου. Η νέα εμπειρία στον τρόπο παραγωγής «Mach-Mit» τους επιτρέπει να συνοδεύουν τα οχήματα κατά μήκος της γραμμής παραγωγής, έστω και για λίγο.

Με την καθοδήγηση των υπαλλήλων της Volkswagen, οι επισκέπτες μπορούν να βοηθήσουν έως και σε πέντε διαφορετικούς σταθμούς. Σε αυτούς περιλαμβάνονται η προσάρτηση του λογότυπου e-Golf, του λεγόμενου «γάμου» του κινητήρα με το αμάξωμα, η εγκατάσταση των πίσω φώτων και η τοποθέτηση της μάσκας με το λογότυπο της μάρκας. Η VW σχεδιάζει να προσφέρει την ίδια εμπειρία από το 2021 και στο ID.3, το οποίο μέχρι τότε θα παράγεται και στη Δρέσδη, εκτός από το εργοστάσιο στο Zwickau. Το Transparent Factory όπως αποκαλείται, προσφέρει στους πελάτες του e-Golf την ευκαιρία να συνοδεύσουν την παραγωγή του δικού τους οχήματος ήδη από τις αρχές του 2019.

Advertisement
Advertisement

«Προσφέρουμε τώρα στους επισκέπτες την ευκαιρία να βιώσουν την ηλεκτροκίνηση από κοντά. Αυτή η εμπειρία είναι πραγματικά κάτι πολύ ξεχωριστό στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας», δήλωσε ο Jens Schlender, Επικεφαλής Παραγωγής.

Η διαδικασία «Mach-Mit» στο Transparent Factory πραγματοποιείται από Δευτέρα έως Παρασκευή μεταξύ 9:00 π.μ. και 11:30 π.μ. και από τις 4:00 μ.μ. έως τις 6:30 μ.μ. Διαρκεί περίπου 2,5 ώρες και περιορίζεται σε έως τέσσερις επισκέπτες ανά ομάδα. Η τιμή είναι 215 ευρώ ανά επισκέπτη και περιλαμβάνει ξενάγηση στον χώρο παραγωγής και έκθεσης καθώς και ποτό καλωσορίσματος. Οι επισκέπτες θα επωφεληθούν επίσης έκπτωση 10 % σε όλα τα είδη του καταστήματος που εδρεύει μέσα στο εργοστάσιο, κατά την ημέρα της επίσκεψής τους.