Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Συνεργασία της Seat με τη Samsung

Ελλάδα 10:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Συνεργασία της Seat με τη Samsung

ΝΕΑ

Συνεργασία της Seat με τη Samsung

ΝΕΑ

Η συνδεσιμότητα των αυτοκινήτων με τον… έξω κόσμο αποτελεί μία από τις προτεραιότητες των κατασκευαστών. Απόλυτα φυσιολογικό, καθώς οι νέοι σε ηλικία οδηγοί θέλουν να βρίσκονται συνεχώς σε επαφή με τους φίλους τους. Αρκεί βέβαια να τηρούν τους κανόνες και να συνδέουν τις συσκευές τους μέσω Bluetooth.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Η Seat ανακοίνωσε στην έκθεση Mobile World Congress της Βαρκελώνης τη συνεργασία της με τον κολοσσό από την Κορέα, τη Samsung. Η συμφωνία αφορά την ανάπτυξη τεχνολογικών λύσεων συνολικής συνδεσιμότητας σε όλη την γκάμα των μοντέλων Seat και θα αρχίσει να εφαρμόζεται μέσα στους επόμενους μήνες. Η Samsung θα προμηθεύσει την Seat με το βασικό λογισμικό ώστε να αναπτύξει τις δικές της εφαρμογές car apps, που θα υποστηρίζονται από τις συσκευές της κορεάτικης εταιρείας.

Αυτά τα οχήματα θα είναι εφοδιασμένα με την τεχνολογία MirrorLink και το σύστημα infotainment θα συνδέεται με συσκευές της Samsung μέσα από εξατομικευμένες εφαρμογές της Seat. Το περιεχόμενο του smartphone θα εμφανίζεται στην οθόνη του ηχοσυστήματος με ασφαλή τρόπο και χωρίς να αποσπά την προσοχή του οδηγού, ο οποίος παράλληλα θα έχει πρόσβαση στις εφαρμογές. Η συμφωνία θα καλύπτει και τις 75 χώρες στις οποίες πωλούνται τα αυτοκίνητα της Seat.

Advertisement
Advertisement

«Ένας από τους κύριους στόχους της Seat είναι η κάλυψη των αναγκών και η ικανοποίηση των προσδοκιών των πελατών. Για να εκπληρώσουμε τη δέσμευση μας προς τους πελάτες μας, θέλουμε να ενισχύσουμε την ανταγωνιστικότητα της γκάμας μας. Για εμάς, η Samsung είναι ο ιδανικός συνεργάτης σε αυτήν την παγκόσμια πρόκληση», δήλωσε ο Πρόεδρος της ισπανικής μάρκας, Jurgen Stackmann.