Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

«Συνελήφθη» το νέο Sportage

Ελλάδα 6:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Συνελήφθη» το νέο Sportage

ΝΕΑ

«Συνελήφθη» το νέο Sportage

ΝΕΑ

Ενώ απομένει πλέον λιγότερο από ένας μήνας για την επίσημη πρεμιέρα του, το νέο Kia Sportage εντοπίστηκε χωρίς καμουφλάζ και… εν κινήσει!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια της τέταρτης γενιάς του κορεάτικου SUV είναι προγραμματισμένα για τις 15 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Το νέο Sportage πατάει στην ίδια πλατφόρμα με το «ξαδερφάκι» του, το νέο Hyundai Tucson, ενώ όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες και το video αποκλίνει σημαντικά στον τομέα του σχεδιασμού, με το απερχόμενο μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Kia-Sportage-leaked-a640

Διακρίνουμε ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα όπου η Kia χρησιμοποιεί τα γνωστά της πλέον ice-cube φώτα ημέρας αλλά και διαφορετικό «πρόσωπο» που παραπέμπει σε μικρότερου segment μοντέλα της μάρκας.

Ωστόσο, η συνολική του εικόνα είναι πιο… προσγειωμένη στην πραγματικότητα σε σχέση με τα σκίτσα που είχε μοιραστεί πρόσφατα η Kia.

Advertisement

Στο μέτωπο των κινητήρων, εκτιμάται πως στην ευρωπαϊκή αγορά η εταιρεία από την Κορέα θα εφοδιάσει το Sportage με δύο 1600άρηδες κινητήρες βενζίνης (με 132 PS ο ατμοσφαιρικός και με 175 PS ο υπέρ-τροφοδοτούμενος) και τρεις diesel, με πιο ρεαλιστική επιλογή για την ελληνική αγορά αυτή του 1700άρη CRDi των 115 PS.

Kia-Sportage-leaked-b640

Advertisement

Σύμφωνα με το worldcarfans, αν και η στάνταρ επιλογή για το νέο Sportage θα είναι με την κίνηση στον εμπρός άξονα, θα υπάρχει η επιλογή και τετρακίνησης. Αντίστοιχα θα προσφέρεται με 6άρι χειροκίνητο και 6άρι αυτόματο κιβώτιο, με επιπλέον επιλογή κατά παραγγελία αυτή του κιβωτίου διπλού συμπλέκτη, 7 σχέσεων.

Δείτε το νέο Kia Sportage στο ερασιτεχνικό video που ακολουθεί…

Advertisement