Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Συλλάβαμε την Mercedes-AMG A 45

Ελλάδα 9:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συλλάβαμε την Mercedes-AMG A 45

ΝΕΑ

Συλλάβαμε την Mercedes-AMG A 45

ΝΕΑ

Η νέα Mercedes-AMG A 45 διέρρευσε πριν από το προγραμματισμένο ντεμπούτο της. Το αυτοκίνητο που φαίνεται εδώ φαίνεται να είναι η κορυφαία έκδοση A 45 S, η οποία είναι μία από τις δύο προσφερόμενες, η άλλη είναι η A 45.

Advertisement
Advertisement

 

Όσον αφορά τις οπτικές ενδείξεις, η A 45 είναι αισθητά πιο επιθετική σε εμφάνιση σε σύγκριση με την A 35. Η μάσκα Panamericana είναι η πιο προφανής επισήμανση εδώ, μαζί με την κάθετη τοποθέτηση της γρίλιας, κάτι που παραπέμπει απευθείας σε αυτοκίνητα κορυφαίων επιδόσεων που έχουμε δει κατά το παρελθόν. Η κάτω ποδιά είναι κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά και διαμορφώνεται με παρόμοιο τρόπο με τα μεγαλύτερα αδέλφια της AMG όπως της C 63 και της GT 4-Door Coupe, με εμφανώς μεγάλες εισαγωγές αέρα. Μια άλλη υπενθύμιση της αυξημένης απόδοσης που προσφέρει η A 45 σε σχέση με την A 35, είναι οι “πτυχές ισχύος” στο καπό. Στο πίσω τμήμα θα βρείτε επίσης τέσσερις απολήξεις εξάτμισης, με νέο στυλ σχεδίασης που προορίζεται για τα “αληθινά” μοντέλα AMG. Υπάρχουν επίσης, μια πίσω αεροτομή σχεδόν πανομοιότυπη με την αντίστοιχη της A 35, μεγάλοι τροχούς με μεγαλύτερα φρένα και κόκκινες δαγκάνες κι ένα aero κιτ – μαύρο χρώμα και εμπρόσθιο σπόιλερ στο χείλος.

Advertisement
Advertisement

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία έχει ήδη παράσχει τις πρώτες λεπτομέρειες σχετικά με τον κινητήρα που θα τροφοδοτεί τη νέα A 45, με κωδικό M139. Αντικαθιστά τον προηγούμενο M133, είναι 4κύλινδρος 2.0 λίτρων με διπλό υπερσυμπιεστή και ισχύ από 387 έως 421 PS και ροπή από 480 έως 500 Nm. Ο κινητήρας είναι εντελώς διαφορετικός από τον αναβαθμισμένο M260 που βρίσκεται στην A 35, ο οποίος παράγει “μόνο” 306 PS και 400 Nm, με την Mercedes-Benz να ισχυρίζεται ότι είναι ο πιο ισχυρός τετρακύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας σε σειρά παραγωγής.