Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Το σήκωσε, το έγδαρε, το έβαψε!

Ελλάδα 19:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Το σήκωσε, το έγδαρε, το έβαψε!

ΝΕΑ

Video: Το σήκωσε, το έγδαρε, το έβαψε!

ΝΕΑ

Στο Γκούντγουντ δεν φιλοξενείται μόνο το Φεστιβάλ Ταχύτητας αλλά και αυτό της… τρέλας. Πέρυσι ο κασκαντέρ Terry Grant έσπασε το ρεκόρ ταχύτητας για αυτοκίνητο σε δύο ρόδες, με το Nissan Juke Nismo RS, και φέτος επέστρεψε με ένα μεγαλύτερο και πολυτελές SUV. Κράτησε το τιμόνι της Jaguar F-PACE στην ανάβαση του Γκούντγουντ, μήκους 1,86 km.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Αυτή τη φορά είχε όμως και συνοδηγό, τον αναβάτη-κασκαντέρ Lee Bowers, ο οποίος μάλλον… βαρέθηκε στο αριστερό κάθισμα (η συγκεκριμένη F-PACE είναι δεξιοτίμονη). Έτσι βγήκε από το αυτοκίνητο και πραγματοποίησε εντυπωσιακά ακροβατικά, ακόμη και κατακόρυφο. O Grant θέλησε να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο στις δύο ρόδες την F-PACE, όμως σε ένα σημείο με βρεγμένο οδόστρωμα έχασε την ισορροπία και η Jaguar έπεσε στο πλάι.

Όπως μπορείτε να δείτε  το βρετανικό SUV υπέστη σημαντικές φθορές στη δεξιά του πλευρά. Με αυτή την εικόνα το αυτοκίνητο δεν θα μπορούσε να εμφανιστεί στο Γκούντγουντ το Σαββατοκύριακο. Ευτυχώς για τον Grant και τη Jaguar, ειδικοί κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες να επαναφέρουν την F-PACE στην αρχική της κατάσταση.

Advertisement
Advertisement