Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Sherp ATV: Το όχημα για τις πόλεις των Walking Dead (+video)

Ελλάδα 2:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Sherp ATV: Το όχημα για τις πόλεις των Walking Dead (+video)

ΝΕΑ

Sherp ATV: Το όχημα για τις πόλεις των Walking Dead (+video)

ΝΕΑ

Από την Ρωσική στέπα στην «Αποκάλυψη των Ζόμπι» το ATV της Sherp είναι το όχημα για να επιβιώσετε όταν ξεκινήσει ο «πόλεμος των κόσμων».

Advertisement
Advertisement

 

Το Sherp ATV δεν είναι γρήγορο αλλά δεν το σταματά τίποτα. Εσείς χαράζετε πορεία και εκείνο πηγαίνει ΠΑΝΤΟΥ. Φανταστείτε ότι ήρθε το τέλος του κόσμου, ένας ιός έχει εξαλείψει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού ή ένα καταστροφικό γεγονός έχει αφήσει το μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειας της γης ακατοίκητο. Είστε ένας από τους τυχερούς επιζώντες, που ζουν στη γη και μετακινούνται από τόπο σε τόπο μόλις εξαντλούνται οι πόροι.

Advertisement
Advertisement

Χρειάζεστε ένα όχημα που είναι αξιόπιστο, μπορεί να πάει οπουδήποτε και έχει επιπλέον δυνατότητες για να σας αυξήσει τις πιθανότητες επιβίωσης. Το Sherp ικανοποιεί όλες αυτές τις απαιτήσεις και πολλά άλλα.Αυτό το τετράτροχο όχημα είναι πραγματικά αμφίβιο και επιπλέει με ευκολία χάρη σε ένα αμάξωμα buoyant (επιπλέει). Σε κάθε τροχό υπάρχει μια ανεξάρτητη δεξαμενή… καυσίμου, ικανή να κρατά περίπου 54,8 λίτρα ανά ελαστικό (230, 9) συνολικά λίτρα.

Advertisement

Ένας κινητήρας 1500 κ.εκ. (44 ίππων) από την Kubota φροντίζει για την κίνηση καταναλώνει μόνο 1,8 λίτρα σε οποιοδήποτε έδαφος. Τα τεράστια ελαστικά έχουν ενσωματωμένο σύστημα για να τα φουσκώνετε και για να τα ξεφουσκώνετε, επιτρέποντας στον οδηγό να προσαρμόζει τις πιέσεις των ελαστικών ώστε να ταιριάζουν στο έδαφος και τις συνθήκες. Ένα χειροκίνητο κιβώτιο πέντε ταχυτήτων φροντίζει για την τροφοδοσία ισχύος και στους τέσσερις τροχούς και το Sherp μπορεί να περάσει εμπόδια με ύψος 23 ίντσες (58,2 εκατοστά) και κινηθεί σε κλίση μέχρι 35ο .

 

Advertisement

Έχει τελική ταχύτητα 50 χλμ στο δρόμο και 6 χλμ στο νερό και μπορεί εύκολα να κινηθεί εύκολα σε κάθε επιφάνεια. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να γυρίσετε το Sherp γύρω από τον εαυτό του, όπως τα tracked vehicles, και το εσωτερικό του μπορεί να χωρέσει τέσσερις επιβάτες ή τέσσερα κρεβάτια ή δύο καθίσματα τύπου πάγκου για τέσσερα έως έξι άτομα. Ο χώρος αποθήκευσης βρίσκεται κάτω από τις σανίδες του δαπέδου και έχει χωρητικότητα 130,3 λίτρα για την αποθήκευση αντικειμένων, εξοπλισμού ή την εγκατάσταση πρόσθετης δεξαμενής καυσίμου. Η τιμή του Sherp ξεκινά από περίπου 100.000 δολάρια.

 

Advertisement