Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σεπτέμβριος ρεκόρ για την Lamborghini

Ελλάδα 17:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σεπτέμβριος ρεκόρ για την Lamborghini

ΝΕΑ

Σεπτέμβριος ρεκόρ για την Lamborghini

ΝΕΑ

Παρά τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στο διεθνές εμπόριο η πανδημία του Covid-19 η Lamborghini είδε τον Σεπτέμβριο να κλείνει με τις υψηλότερες πωλήσεις που έχει σημειώσει ποτέ.

Advertisement
Advertisement

Σε δελτίο Τύπου της Lamborghini αναφέρεται πως ο φετινός Σεπτέμβριος ήταν ο καλύτερος στην ιστορία της εταιρίας σε εμπορικό επίπεδο με τις πωλήσεις του μήνα να ανέρχονται στις 738 μονάδες. Αυτή ήταν η κορύφωση ενός ήδη πολύ καλού τριμήνου κατά το οποίο η Lamborghini είχε φθάσει τις 2.083 πωλήσεις.

Φυσικά αυτή η εξέλιξη έχει γεμίσει με αισιοδοξία και ακόμα περισσότερη δύναμη όλους τους ανθρώπους της εταιρίας οι οποίοι βλέπουν έμπρακτα τις προσπάθειες τους σε διοικητικό και παραγωγικό επίπεδο σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο να φέρνουν χειροπιαστά αποτελέσματα. Στο πλαίσιο των νέων συνθηκών που βιώνουμε τα στελέχη της Lamborghini προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές στο επιχειρηματικό μοντέλο προσαρμόζοντάς το στις παρούσες συνθήκες.

lamborghini

Advertisement
Advertisement

Στο ξέσπασμα της πανδημίας η Lamborghini ήταν από τις πρώτες εταιρίες που ανέστειλαν τη λειτουργία τους προκειμένου να εξασφαλίσει την υγεία του δυναμικού της. Λίγο μετά την επανεκκίνηση των εργασιών η εταιρία προχώρησε στο λανσάρισμα τριών νέων μοντέλων, της Huracan RWD Spyder, της Sian Roadster και της Essenza SCV12. Παράλληλα γιόρτασε και την συμπλήρωση της παραγωγής 10.000 μονάδων της Urus η οποία έχει εκτοξεύσει την εμπορική δυναμική της εταιρίας προσφέροντας πολύτιμους οικονομικούς πόρους για την περεταίρω ανάπτυξης τόσο των υποδομών όσο και νέων μοντέλων τα οποία λειτουργούν ενισχυτικά στο προφίλ και το πρεστίζ της.

lamborghini

Διαβάστε επίσης

Advertisement

H Lamborghini των €15.000

Supercars εκατομμυρίων καταστρέφονται μέσα σε λίγα λεπτά (video)

Advertisement

Το εντυπωσιακό ελικόπτερο της Lamborghini!

 

 

Advertisement