Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Seat Mii: Αποκλειστικά σε πεντάθυρο αμάξωμα

Ελλάδα 8:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Seat Mii: Αποκλειστικά σε πεντάθυρο αμάξωμα

ΝΕΑ

Seat Mii: Αποκλειστικά σε πεντάθυρο αμάξωμα

ΝΕΑ

Η Seat αποφάσισε να σταματήσει την παραγωγή και διάθεση της τρίθυρης έκδοσης του λιλιπούτειου μοντέλου της Mii, ενώ αναβαθμίζει και τα επίπεδα εξοπλισμού. Με τις κινήσεις αυτές η ισπανική εταιρεία ελπίζει να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στους ενδιαφερόμενους αγοραστές, με τα ανάλογα θετικά αποτελέσματα στις πωλήσεις.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Το αναβαθμισμένο πεντάθυρο ισπανικό μοντέλο θα διατίθεται πλέον σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού, Style, Chic και FR Line. Η πρώτη θα περιλαμβάνει στάνταρ το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, καθώς και τον μηχανικό κλιματισμό, η δεύτερη (Chic) επιπλέον ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα και ηχοσύστημα Beats Audio, ενώ στην κορυφαία FR Line προσθέστε ζάντες 16 ιντσών και σπορ ανάρτηση.

Mii by Cosmopolitan-05_O_HD-chariatis-530

Και για τις τρεις εκδόσεις η Seat προσφέρει προαιρετικά πακέτα αξεσουάρ (Easy Flex, Winter Pack, Sensoric Pack), που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων θερμαινόμενα καθίσματα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους καθρέπτες, cruise control και αισθητήρες παρκαρίσματος ή βροχής. Χωρίς αλλαγές είναι η γκάμα των κινητήρων, με τον τρικύλινδρο χιλιάρη να αποδίδει 60 και 75 ίππους, όπως και η έκδοση φυσικού αερίου CNG των 68 ίππων. Όλοι τους συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο ή αυτόματο (αποκλειστικά στην έκδοση των 75 ίππων), αμφότερα πέντε σχέσεων.

Advertisement

SEAT_MiiCNG_005_HQ-chariatis-640