Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Seat: Επέτειος 60 ετών με 600αράκι! (vid)

Ελλάδα 16:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Seat: Επέτειος 60 ετών με 600αράκι! (vid)

ΝΕΑ

Seat: Επέτειος 60 ετών με 600αράκι! (vid)

ΝΕΑ

Ήταν η δεκαετία του ’50 όταν η Seat πραγματοποιούσε τα παρθενικά βήματά της στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, που αλλού, στην καρδιά της Ισπανίας. Το 1957 δημιουργήθηκε το πάλαι ποτέ 600, κάπως έτσι το κουβάρι της ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η επιτυχία του δεν άργησε πολύ να αναδειχτεί. Οι Ισπανοί έπεσαν με τα μούτρα στο μικρό αυτοκίνητο και ήθελαν όλοι να αποκτήσουν ένα για τις αστικές μετακινήσεις τους. Η παραγωγή σύντομα ξεπέρασε τα 800.000 αυτοκίνητα. Τόσες δεκαετίες μετά οι άνθρωποι της φίρμας δεν ξέχασαν από πού ξεκίνησαν στην κυριολεξία.

Έτσι για τον εορτασμό των 60 ετών από το σημαντικό γεγονός, η Seat ανακατασκεύασε πλήρως ένα 600 Cabrio. Από την αρχή έως το τέλος. Ήταν μια δύσκολη διαδικασία στην εύρεση νέων ανταλλακτικών για το λιλιπούτειο Seat, αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα δικαιώνει την ισπανική εταιρία απόλυτα. Στο video που ακολουθεί μπορείτε και μόνοι σας να θαυμάσετε, να ταξιδέψετε με το μυαλό, να νοσταλγήσετε μια άλλη ρομαντική εποχή, πίσω από το Seat-έμβλημα εκείνων των χρόνων…

Advertisement
Advertisement