Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε ποιους αυτοκινητόδρομους κλείνουν τα σημεία εξυπηρέτησης πελατών

Ελλάδα 0:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σε ποιους αυτοκινητόδρομους κλείνουν τα σημεία εξυπηρέτησης πελατών

ΝΕΑ

Σε ποιους αυτοκινητόδρομους κλείνουν τα σημεία εξυπηρέτησης πελατών

ΝΕΑ

Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ανακοίνωσε ότι, στο πλαίσιο των πρόσθετων προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19 που λαμβάνει η εταιρία, από την Δευτέρα 16 Μαρτίου και μέχρι νεωτέρας, τα Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών που βρίσκονται στους σταθμούς διοδίων Πελασγίας, Μακρυχωρίου και Κλειδιού θα κλείσουν για το κοινό.

Advertisement
Advertisement

Το σύνολο των υπηρεσιών θα προσφέρεται τηλεφωνικά από το τμήμα της Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελάτων, καθώς και ηλεκτρονικά μέσω του www.myeway.gr.

Υπενθυμίζουμε ότι η Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών λειτουργεί από Δευτέρα έως Κυριακή 07:00 με 22:00, στο τηλέφωνο 2410 741440.

Advertisement
Advertisement

Δεδομένων των συνθηκών συστήνεται σε όλους τους οδηγούς η χρήση της υπηρεσίας ηλεκτρονικών διοδίων eway για την ανέπαφη και ευκολότερη διέλευση τόσο από τους σταθμούς διοδίων της εταιρίας, όσο και τους σταθμούς των συνεργαζόμενων αυτοκινητόδρομων (Αττική Οδός, Γέφυρα, Μορέας, Ολυμπία Oδός).

Επίσης οι εταιρείες «Αττική Οδός Α.Ε.» και «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.», στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού SARS-CoV-2, ενημερώνουν ότι, από αύριο, Τρίτη 17 Μαρτίου, και μέχρι νεωτέρας, θα λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο η Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών, ενώ τα 9Σημεία Εξυπηρέτησης Συνδρομητών στην Αττική Οδό και τα 3 Σημεία Εξυπηρέτησης στον Αυτοκινητόδρομο Μορέα (Σπαθοβούνι, Νεστάνη, Καλαμάτα) θα παραμείνουν κλειστά για το κοινό.

Οι εγγραφές συνδρομητών και η χορήγηση πομποδεκτών θα εξυπηρετούνται τηλεφωνικά και μέσω courier, ενώ οι επαναφορτίσεις των πομποδεκτών θα γίνονται ηλεκτρονικά.

Advertisement

Λεπτομερείς πληροφορίες θα παρέχονται μέσω της Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών (Τ.Ε.Π), η οποία λειτουργεί Δευτέρα – Σάββατο, 08:00 – 19:00 και Κυριακή 11:00 – 19:00 ή ηλεκτρονικά (μέσω e-mail ή μέσω της πλατφόρμας συνδρομητών mye-PASS). Επίσης, προτείνεται στους οδηγούς να πληρώνουν το αντίτιμο στους σταθμούς διοδίων με χρήση κάρτας τραπέζης αντί με μετρητά.

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Δείτε πως θα “σκοτώσετε” τον κορωνοϊό στο αυτοκίνητό σας!

Πτώση άνω του 50% σημείωσε η κίνηση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Επιλέξτε τις ανέπαφες πληρωμές στα διόδια

Advertisement