Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επιλέξτε τις ανέπαφες πληρωμές στα διόδια

Ελλάδα 18:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επιλέξτε τις ανέπαφες πληρωμές στα διόδια

ΝΕΑ

Επιλέξτε τις ανέπαφες πληρωμές στα διόδια

ΝΕΑ

Σύσταση προς τους ταξιδιώτες να περνούν με τους πομπούς είτε μέσω των αυτόματων μηχανημάτων πληρωμής – Αποκλειστικά φαγητό take away στους Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών.

Advertisement
Advertisement

Οι εταιρείες διαχείρισης των αυτοκινητοδρόμων, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους οδηγούς, ταξιδιώτες και τους εργαζομένους τους και στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, συστήνουν στους ταξιδιώτες τη δυνατότητα ανέπαφων συναλλαγών για την πληρωμή διοδίων.

Αυτό επιτυγχάνεται, ανά περιπτώσεις, είτε με τη χρήση ηλεκτρονικού πομποδέκτη, είτε με τη χρήση κερμάτων στους κερματοδέκτες, είτε με τη χρήση POS (ηλεκτρονικών καρτών).

Advertisement
Advertisement

Επίσης, όλοι οι Σταθμοί Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.) έχουν εναρμονιστεί πλήρως με τις σχετικές οδηγίες της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας και προσφέρουν, από σήμερα και μέχρι νεωτέρας, αποκλειστικά υπηρεσίες όρθιου ταχυφαγείου (take away).

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι οι οδηγοί θα μπορούν να εισέρχονται στα καταστήματα για λίγα λεπτά, προκειμένου να προμηθευτούν τα απαραίτητα και να κάνουν χρήση του συνόλου των υπηρεσιών, μην έχοντας τη δυνατότητα παραμονής σε τραπεζοκαθίσματα.

Οι οδηγοί σχεδόν σε όλους τους σταθμούς διοδίων, πέραν των λωρίδων με εισπράκτορα για πληρωμή με μετρητά η και χρεωστική / πιστωτική κάρτα,  βρίσκονται και μηχανήματα αυτόματης πληρωμής, τα οποία  δέχονται κέρματα (εκτός του 1 και 2 λεπτών) & χαρτονομίσματα των 5, 10 και 20 ευρώ και δίνουν ρέστα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό! Και οι Κάρτες Ελέγχου Καυσαερίων ενάντια στα γυρισμένα χιλιόμετρα

Advertisement

Επεκτείνεται το Μετρό – Πότε ξεκινούν τα δοκιμαστικά δρομολόγια

Η Nissan επενδύει στη Βρετανία για το νέο Qashqai