Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε περιορισμένη παραγωγή το κορυφαίο Toyota Yaris GRMN

Ελλάδα 7:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σε περιορισμένη παραγωγή το κορυφαίο Toyota Yaris GRMN

ΝΕΑ

Σε περιορισμένη παραγωγή το κορυφαίο Toyota Yaris GRMN

ΝΕΑ

Σύμφωνα με πηγές από βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης, η Toyota θα διαθέσει το Υaris των 210 ίππων σε λίγες μονάδες στην Ευρώπης.

Advertisement
Advertisement

Μόλις 400 Yaris GRMN θα διαθέσει η Toyota στην ευρωπαϊκή ήπειρο και τα 100 από αυτά προορίζονται για την αγορά της Αγγλίας, όπου η ιαπωνική φίρμα σημειώνει μεγάλα μερίδια. Η παραγωγή του hot hatch μικρού μοντέλου ξεκινά το Φθινόπωρο με στόχο οι πρώτες παραδόσεις να ξεκινήσουν μέχρι τα τέλη του έτους.

Σημειώστε πως το νέο Yaris GRMN θα διαθέτει ένας καινούργιο 1.800άρη κινητήρα βενζίνης με κομπρέσσορα και ονομαστική απόδοση 210 ίππων. Το μοτέρ αυτό συνδυάζεται με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων που στέλνει τη δύναμη στους εμπρός τροχούς του αυτοκινήτου. Η ανάρτησή του έχει επίσης κοντύτερα ελατήρια και νέα αμορτισέρ της Sachs, ενώ περιλαμβάνει και μια πιο παχιά αντιστρεπτική, με στόχο την παροχή σπορ οδικών και οδηγικών χαρακτηριστικών.

Advertisement
Advertisement

Αρκετές ενισχύσεις έχουν γίνει και στο αμάξωμα και το πλαίσιο (υπάρχει και μπάρα θόλων), ώστε να βελτιωθεί η στρεπτική ακαμψία και το κράτημα του αυτοκινήτου. Πολύ σημαντική σε αυτόν τον τομέα είναι και η παρουσία μπλοκέ διαφορικού τύπου Torsen, ενώ τα φρένα έχουν ενισχυθεί με αεριζόμενους δίσκους εμπρός-πίσω και 4πίστονες δαγκάνες εμπρός. Οι ζάντες είναι 17 ιντσών από την BBS.

Στο πεδίο της εμφάνισης, η Toyota τονίζει το αμάξωμα του νέου πιο ισχυρού Yaris με πιο δυναμικούς προφυλακτήρες, πίσω αεροτομή και διαχύτη, αλλά και με special αυτοκόλλητα σε κόκκινο και μαύρο.

Advertisement