Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε λίγες ώρες η επίσημη πρώτη της νέας Ferrari

Ελλάδα 14:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σε λίγες ώρες η επίσημη πρώτη της νέας Ferrari

ΝΕΑ

Σε λίγες ώρες η επίσημη πρώτη της νέας Ferrari

ΝΕΑ

Η Ferrari κυκλοφόρησε πρόσφατα το τελευταίο teaser του επερχόμενου υβριδικού supercar που θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του σε λιγότερο από 24 ώρες. Αναμένουμε…

Advertisement
Advertisement

 

Η απελευθέρωση του έρχεται περίπου μία ημέρα μετά τη στιγμή που η Ferrari μοιράστηκε μια εικόνα του πίσω μέρους του supercar. Αυτό το κλιπ προσφέρει αναλαμπές του νέου supercar από διάφορες γωνίες, συμπεριλαμβανομένου του εμπρόσθιου άκρου του, όπου προβολείς ριζικά διαφορετικοί από αυτούς άλλων μοντέλων της Ferrari είναι πλέον ορατοί. Γινόμαστε μάρτυρες επίσης της αιχμηρής μύτης και των επιθετικών πτυχών του αμαξώματος που τρέχουν πάνω από το καπό. Το εσωτερικό φαίνεται παρόμοιο σε διάταξη με το αντίστοιχο της F8 Tributo.

Advertisement
Advertisement

Το πίσω μέρος της νέας Ferrari θα υιοθετήσει αρκετά ρετρό εμφάνιση με διπλές κεντρικές εξατμίσεις και τέσσερα ορθογώνια πίσω φωτιστικά. Το νέο αυτοκίνητο επιδόσεων της Ferrari διαθέτει τον κωδικό F173 και θα τροφοδοτηθεί με κινητήρα V8 3,9 λίτρων με δύο τούρμπο και τρεις ηλεκτροκινητήρες, δύο από τους οποίους κινούν τους εμπρός τροχούς και ένας που θα στέλνει τη ροπή στους πίσω. Η συνολική ισχύς θα προσεγγίζει τους 987 ίππους και η επιτάχυνση από 0 έως 100 km/h από στάση θα διαρκεί μόλις 2,0 sec.

Δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο αυτοκίνητο, συμπεριλαμβανομένης της τιμής αλλά και αν θα κατασκευαστεί ή όχι σε περιορισμένο αριθμό οχημάτων, όλα πάντως θα αποκαλυφθούν σύντομα.