Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Σε ισχύ η συμφωνία Mercedes-Schumacher

Ελλάδα 20:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σε ισχύ η συμφωνία Mercedes-Schumacher

FORMULA 1

Σε ισχύ η συμφωνία Mercedes-Schumacher

FORMULA 1

Ενώ ο Michael Schumacher έχει ήδη συμπληρώσει επτά μήνες μάχης μετά το ατύχημα της 29 Δεκεμβρίου του 2013 κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις, το συμβόλαιο συνεργασίας  του με τη Mercedes παραμένει σε ισχύ. Και θα παραμείνει, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Dieter Zetsche.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τις θετικές εξελίξεις στην πορεία της υγείας του. Ελπίζουμε να συνεχιστούν“, είπε ο Πρόεδρος της Daimler μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Bild am Sonntag.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τη δέσμευση της μάρκας προς τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, ο Zetsche τόνισε: “Δεν έχουμε σκεφτεί καν να αλλάξουμε κάτι στο συμβόλαιο μας“.

Advertisement
Advertisement

Ο Schumacher αποτελεί πρεσβευτή της μάρκας, διατηρώντας τους στενούς δεσμούς με αυτή ακόμα και μετά την οριστική αποχώρησή του από τη Formula 1.

Σεβόμενος όπως λέει τις ιδιωτικές στιγμές της οικογένειας Schumacher, o Zetche δεν επισκέφτηκε τον Γερμανό στο νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα, ένας εκ των σημαντικών χορηγών του άτυχου Γερμανού, η εταιρεία εμφιαλωμένου νερού Rosbacher, ανακοίνωσε πως θα τερματίσει το συμβόλαιο  τους. Ο Schumacher παραμένει στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λωζάννης όπου συνεχίζει την αποθεραπεία του.