Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε φάση δοκιμών το νέο Kia Soul

Ελλάδα 12:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σε φάση δοκιμών το νέο Kia Soul

ΝΕΑ

Σε φάση δοκιμών το νέο Kia Soul

ΝΕΑ

Με έντονο καμουφλάζ που όμως μας δίνει μια ιδέα της σιλουέτας του εντοπίστηκε το νέο Kia Soul κατά τη διάρκεια δοκιμών του στην Καλιφόρνια.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Ο κατασκοπευτικός φακός το εντόπισε στην φημισμένη Death Valley στην California κατά τη διάρκεια δοκιμών σε υψηλές θερμοκρασίες. Το καμουφλάζ είναι ιδιαίτερα έντονο ώστε να φανούν σχεδιαστικές λεπτομέρειες του νέου μοντέλου.

Ωστόσο το νέο μοντέλο φαίνεται πιο μακρύ και πιο φαρδύ με αρκετά αλλαγμένο το εμπρός μέρος και κυρίως τα φωτιστικά σώματα. Επίσης στο πίσω μέρος τα φώτα φαίνεται πως έχουν σχήμα L ενώ εντύπωση προκαλεί η διπλή απόληξη της εξάτμισης στο κέντρο του προφυλακτήρα που δημιουργεί πιο σπορ υπόνοιες. Πάντως δείχνει να διατηρεί τις ιδιαίτερες αναλογίες και την σχεδιαστική φιλοσοφία της προηγούμενης γενιάς που σίγουρα κατάφερνε να ξεχωρίζει από όλο τον υπόλοιπο ανταγωνισμό.

Από εκεί και πέρα οι μέχρι στιγμής πληροφορίες μιλούν για ένα νέο πάτωμα που θα χρησιμοποιείται για μπροσθιοκίνητα μοντέλα αλλά θα μπορεί να φιλοξενήσει και συστήματα τετρακίνησης. Το μικρομεσαίο Crossover της Kia αναμένεται να διαθέτει και τις δύο επιλογές μετάδοσης και να κινείται από την γνωστή γκάμα υπερτροφοδοτούμενων κινητήρων της κορεάτικης εταιρίας.

Advertisement
Advertisement

Η αποκάλυψή του είναι πολύ πιθανό να γίνει τον προσεχή Νοέμβριο στην έκθεση αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, ή διαφορετικά στις αρχές του 2019 στο Ντιτρόιτ.

next-gen-kia-soul-turbo-spy-photo46765harpi640