Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε δοκιμές εξέλιξης το νέο ηλεκτρικό Fiat 500

Ελλάδα 23:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σε δοκιμές εξέλιξης το νέο ηλεκτρικό Fiat 500

ΝΕΑ

Σε δοκιμές εξέλιξης το νέο ηλεκτρικό Fiat 500

ΝΕΑ

Η Fiat πρόσφατα παρουσίασε μια υβριδική εκδοχή του 500, παράλληλα εξελίσσει την επόμενη γενιά EV – ιδού και οι φωτογραφίες της δοκιμής του στο Τορίνο της Ιταλίας.

Advertisement
Advertisement

 

Σε αντίθεση με τα τρέχοντα 500 EV που κυκλοφορούν επί του παρόντος, τα επόμενα 500e έχουν σχεδιαστεί από το μηδέν προκειμένου να υιοθετήσουν ένα νέο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, με σκοπό να διαθέτει τόσο την απόδοση όσο και την αυτονομία που χρειάζεται το μικρό ιταλικό αυτοκίνητο.

Στις φωτογραφίες δεν υπάρχουν πολλά που μπορείτε να δείτε – αλλά μπορείτε να φτιάξετε στο μυαλό σας ένα ανανεωμένο σχέδιο. Τα φωτιστικά σώματα φαίνονται πιο έντονα από πριν και το σχήμα του αυτοκινήτου δείχνει επίσης πιο αεροδυναμικό και πιο λεπτό σε σχέση με το παρελθόν. Μην ανησυχείτε, το νέο 500 θα πωλείται και με βενζινοκινητήρα. Η κύρια διαφορά μεταξύ του νέου μοντέλου και του σημερινού θα είναι η νέα πλατφόρμα η οποία έχει σχεδιαστεί τόσο για ηλεκτροκινητήρες όσο και για κινητήρες εσωτερικής καύσης. Η ίδια πλατφόρμα σημειώστε επίσης πως θα χρησιμοποιηθεί και στο νέο Panda. Όπως αντιλαμβάνεστε, το 500e θα είναι διαφορετικό από το αντίστοιχο με θερμικό κινητήρα. Παράλληλα με την κλειστή (για αεροδυναμικούς λόγους) μάσκα, το 500e θα έχει κομψή εμφάνιση και θα περιλαμβάνει και άλλες ουσιώδεις διαφορές, όπως βαθύτερες τομές στο κάτω μέρος των πάνελ των θυρών. Λογικά θα πρέπει να δούμε το 500e στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης σε λιγότερο από δυο μήνες.

Advertisement
Advertisement