Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε δύο χρόνια η νέα Rolls-Royce

Ελλάδα 13:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σε δύο χρόνια η νέα Rolls-Royce

ΝΕΑ

Σε δύο χρόνια η νέα Rolls-Royce

ΝΕΑ

Μέσα στο 2016 θα λανσαριστεί στην αγορά το νέο μοντέλο της Rolls-Royce το οποίο βρίσκεται στο στάδιο της εξέλιξης και δοκιμών.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (nima244@gmail.com)

Το νέο μοντέλο θα βασίζεται στα πετυχημένα Phantom, Ghost και Wraith συνδυάζοντας την πολυτέλεια, το στιλ και την αίγλη με την οδηγική απόλαυση” αναφέρει η Rolls-Royce. Μιλώντας από την έδρα της εταιρίας στο Goodwood, o Τόρσεν Μέλερ-Ότβος, διευθύνων σύμβουλος της Rolls-Royce, είπε πως “είμαι ειλικρινά κατευχαριστημένος που σήμερα επιβεβαιώνω την εξέλιξη του νέου μας μοντέλου που θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην Rolls-Royce Motor Cars“.

Πέρα από τις επίσημες ανακοινώσεις, πληροφορίες μας λένε πως το νέο μοντέλο θα είναι convertible και θα κοστίζει από περίπου 320.000 ευρώ. Για την ώρα η ονομασία είναι άγνωστη αλλά η νέα Rolls θα βασίζεται στην πλατφόρμα της Wraith Drophead Coupe (βλέπετε μία εκδοχή της από τον μετρ Theophilus Chin) με το δίπορτο αμάξωμα και ίδιο μεταξόνιο. Στο κοινό το νέο μοντέλο της Rolls-Royce, ενδεχομένως να κάνει την πρώτη εμφάνιση τον Μάρτιο, στο σαλόνι της Γενεύης.

Advertisement
Advertisement