Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε δημοπρασία το Captiva του Sir Alex

Ελλάδα 10:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σε δημοπρασία το Captiva του Sir Alex

ΝΕΑ

Σε δημοπρασία το Captiva του Sir Alex

ΝΕΑ

Η θητεία – ρεκόρ των 26 ετών στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώθηκε για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και ο 72χρονος Σκοτσέζος μπορεί πλέον να επικεντρωθεί στα φιλανθρωπικά του καθήκοντα. Ο Φέργκιουσον διοργάνωσε δημοπρασία προσωπικών του αντικειμένων από την τελευταία του σεζόν στον πάγκο των «μπέμπηδων».

Advertisement
Advertisement

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε σε Όμιλο Γκολφ, άλλωστε είναι γνωστή η αγάπη του Σερ Άλεξ για το συγκεκριμένο άθλημα. Ανάμεσα στα αντικείμενα που δημοπρατήθηκαν ήταν και το επταθέσιο Captiva που του είχε παραχωρήσει η Chevrolet, ως επίσημος χορηγός της Γιουνάιτεντ. Από τα υπόλοιπα αντικείμενα, ξεχώρισαν ένα υπογεγραμμένο πορτρέτο του Σκοτσέζου τεχνικού και η δήλωση παραίτησής του από την ομάδα του Μάντσεστερ.

Τα έσοδα διατέθηκαν για το ταμείο υποστήριξης των εν ενεργεία στρατιωτών αλλά και των βετεράνων του Συντάγματος Πεζικού Royal Welsh. Τη θέση του Φέργκιουσον στον πάγκο της Μάντσεστερ αλλά και πίσω από το τιμόνι ενός νέου Captiva πήρε ο Ντέιβιντ Μόγιες. Από την επόμενη σεζόν, η Chevrolet θα είναι και ο χορηγός φανέλας της φημισμένης αγγλικής ομάδας.