Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Όταν «παντρεύονται» ένα αεροπλάνο με ένα Chevrolet Tracker

Ελλάδα 14:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όταν «παντρεύονται» ένα αεροπλάνο με ένα Chevrolet Tracker

ΝΕΑ

Όταν «παντρεύονται» ένα αεροπλάνο με ένα Chevrolet Tracker

ΝΕΑ

Είναι μερικές φορές που τα λόγια στερεύουν και τον πρώτο λόγο έχουν οι οφθαλμίατροι για εμάς που τα βλέπουμε από φωτογραφίες, γιατί αυτός που έφτιαξε το «μίγμα» αεροπλάνου και Chevrolet Trucker, χρειάζεται ψυχίατρο.

Advertisement
Advertisement

Αν σας αρέσουν τα αεροπλάνα και τα Chevy Tracker (το «δικό μας» Suzuki Grand Vitara του 1999), σήμερα είναι η τυχερή σας μέρα καθώς κάποιος τα έχει συνδυάσει- «πριν από ‘σας, για ‘σας» που έλεγε και μια παλιά διαφήμιση.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά ψάχνει και για άλλον θαυμαστή του συνδυασμού που θα πλήρωνε για να αποκτήσει αυτό το ελεεινό δημιούργημα της νοσηρής του φαντασίας. Στην αγγελία του… πράγματος αυτού, αναφέρεται πως το Tracker (είπαμε, το Grand Vitara για την Ευρώπη) του 1999 συνδυάστηκε με ένα μονοκινητήριο Cirrus SR22 αεροπλάνο, για να γεμίσει προφανώς τις άδειες ώρες του αυτός που σκέφτηκε τον φανταστικό (#not) αυτό συνδυασμό.

Advertisement
Advertisement

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, το μπροστινό μέρος του δημιουργήματος αυτού, είναι απλώς ένα τυπικό Tracker με ψεύτικο έλικα προσαρμοσμένο όπως θα ήταν στο αεροπλάνο. Ωστόσο, τα πράγματα αλλάζουν άρδην από τον «καθρέπτη» του κινητήρα στο Trucker και πίσω, όπου τη θέση του 5θέσιου αμαξώματος, έχει πάρει το σώμα του αεροσκάφους, με την ουρά του– κομπλέ. Στα χαρακτηριστικά που αναφέρονται στην αγγελία του ebay, αναφέρονται λίγα πράγματα, μεταξύ των οποίων είναι πως πρόκειται για 3θέσιο όχημα με άδεια κανονική έγκριση τύπου για κυκλοφορία, κλιματισμό, ζώνες ασφαλείας και κάμερα οπισθοπορείας.

Στην αγγελία δεν αναφέρεται τίποτα για τα χαρακτηριστικά του κινητήρα, πέραν του ότι είναι τετρακύλινδρος. Πιθανότατα είναι 1.6 ή 2.0 λίτρων του Tracker που είχε απόδοση 98 και 129 ίππους αντίστοιχα, ενώ σίγουρα σε ότι αφορά τη μετάδοση, έχει αυτόματο κιβώτιο και τετρακίνηση. Η δημοπρασία λήγει την Πέμπτη (σπεύσατε…) και η μεγαλύτερη προσφορά ανέρχεται στα €5.805 (!) αλλά αξίζει να σημειωθεί πως η επιθυμητή τιμή από τον πωλητή, δεν έχει επιτευχθεί.

Advertisement

Διαβάστε ακόμα: Πως να πουλήσεις το αυτοκίνητό σου πιο γρήγορα στο ebay

Advertisement

Δημοπρσία για τη σκληροπυρηνική Porsche 911 GT3 RS

Ένα ξεχωριστό Ford GT Roadster σε δημοπρασία

 

Advertisement