Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε δημοπρασία μια μοναδική Porsche 918 Spyder

Ελλάδα 5:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σε δημοπρασία μια μοναδική Porsche 918 Spyder

ΝΕΑ

Σε δημοπρασία μια μοναδική Porsche 918 Spyder

ΝΕΑ

Η μόνη στον κόσμο Porsche 918 Spyder σε χρώμα Voodoo Blue θα είναι μεταξύ των εκθεμάτων στην δημοπρασία Barrett-Jackson στο Λας Βέγκας, στις 19-21 Οκτωβρίου.ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Για δύο χρόνια, η μοναδική 918 φιλοξενούνταν στο μουσείο αυτοκινήτου Rock and Roll στο Τέξας και θα βρεθεί στην δημοπρασία με μόλις 1.200 μίλια στο οδόμετρο. Αν και η τιμή εκκίνησης δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμα, υπάρχει η εκτίμηση πως θα είναι η πιο ακριβή 918 που έχει πουληθεί μέχρι σήμερα.

Το αυτοκίνητο δεν είναι εξοπλισμένο με το πακέτο Weissach όμως έχει δεχθεί μια ιδιαίτερη στιλιστική φροντίδα καθώς είναι ντυμένο στα χρώματα της Martini σε μαύρη, λευκή και γκρι απόχρωση. Μια επιπλέον ιδιαιτερότητα αποτελεί ο ασημένιος χρωματισμός στις δαγκάνες αντί για το πράσινο Acid Green που έχουν οι περισσότερες 918.

Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν κάποιες μηχανολογικές ιδιαιτερότητες καθώς και αυτή η Porsche 918 όπως και όλες οι υπόλοιπες κινείται από το ατμοσφαιρικό V8 κινητήρα των 4,6 λίτρων που είναι τοποθετημένος στο κέντρο και συνδυάζεται με ένα ζεύγος ηλεκτρικών κινητήρων προσφέροντας μια συνολική ισχύ της τάξης των 887 ίππων.

Advertisement
Advertisement

Barrett-Jackson-Porsche-918-Spyder-Harpidis640