Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε 39 λεπτά πουλήθηκαν τα Volvo S60 της Polestar

Ελλάδα 20:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σε 39 λεπτά πουλήθηκαν τα Volvo S60 της Polestar

ΝΕΑ

Σε 39 λεπτά πουλήθηκαν τα Volvo S60 της Polestar

ΝΕΑ

Πώς και πώς πρέπει να περίμεναν την διάθεση των νέων Volvo S60 T8 Polestar οι φίλοι της εταιρίας στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών καθώς το σεντάν της σουηδικής εταιρίας ξεπούλησε σε λιγότερο από μία ώρα. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η σχετική ανακοίνωση της Volvo Αμερικής αφορά φυσικά τα μόλις 20 τον αριθμό S60 T8 Polestar που διατέθηκαν στην αγορά των Η.Π.Α. μέσω της εφαρμογής Care by Volvo, που απαιτούσε από μέρους των ενδιαφερόμενων και προκαταβολή ύψους 500 δολαρίων. Για την δυναμική της αμερικάνικης αγοράς το συγκεκριμένος χρόνος που χρειάστηκε για να πουληθεί το S60 T8 Polestar δεν προκαλεί και ιδιαίτερη έκπληξη. Δεν παύει ωστόσο να εντυπωσιάζει ως ένα βαθμό.

New Volvo S60 Polestar Engineered

Το αμερικάνικης κατασκευής S60 T8 Polestar, όπως και όλα τα S60 που προορίζονται και για υπόλοιπες αγορές του κόσμου. Αυτά είναι τα πρώτα αυτοκίνητα της Volvo που κατασκευάζονται επί αμερικάνικου εδάφους στο εργοστάσιο της εταιρίας στη Ν. Καρολίνα.

Advertisement
Advertisement

Η κορυφαία αυτή έκδοση του νέου S60 έχει δεχθεί τις περιποιήσεις του ομώνυμου τμήματος υψηλών επιδόσεων και αποδίδει 415 ίππους, ενώ φέρει φρένα της Brembo και αναρτήσεις της Ohlins με στόχο την μεγαλύτεη απόλαυση για εκείνον που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι του.