Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σχεδόν 20 ημιφορτηγά και SUV προσεχώς…

Ελλάδα 16:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σχεδόν 20 ημιφορτηγά και SUV προσεχώς…

ΝΕΑ

Σχεδόν 20 ημιφορτηγά και SUV προσεχώς…

ΝΕΑ

Από το Range Rover Velar SVR έως τη Mustang της περιπέτειας, σίγουρα θα πρέπει να ξεκινήσετε την αποταμίευση εάν φυσικά θέλετε να αποκτήσετε κάποιο από τα 20 pick up και SUV τα οποία θα παρουσιαστούν τα επόμενα χρόνια στην παγκόσμια αυτοκινητική σκηνή.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Τα επόμενα χρόνια λογικά θα πρέπει να «γεμίσουν τα όνειρά μας» με κάποια νέα σπορ αυτοκίνητα αλλά και supercars, μερικά από αυτά αναμένεται να αποδίδουν εξωπραγματική ισχύ πάνω από 1.000 ίππους και κόστος στην άλλη όχθη του Ατλαντικού το 1 εκατομμύριο δολάρια. Τα περισσότερα από αυτά παρουσιάστηκαν στις διεθνείς εκθέσεις που προηγήθηκαν τα τελευταία δυο έτη.” Αλλά πέρα από αυτά ας μην ξεχνάμε και τα μεγάλα πρακτικά οχήματα που αυξάνονται ραγδαία στην παγκόσμια αγορά αυτοκινήτου και φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων. Αυτά δεν είναι άλλα από τα ημιφορτηγά και τα SUV.

Range-Rover-Velar-SVR-tsiro-530

Advertisement
Advertisement

Μέχρι το 2022 λοιπόν, περισσότερα από 20 νέα ημιφορτηγά και SUV θα κυκλοφορήσουν στην παγκόσμια αγορά. Τα περισσότερα από αυτά θα ενημερωθούν σημαντικά από τα μοντέλα που θα τα αντικαταστήσουν ή θα είναι καινούργια μοντέλα εξ ολοκλήρου. Οι προτάσεις από τις Jeep, Land Rover και Lamborghini είναι προφανώς ήδη στα ραντάρ όλων, ενώ οι premium επιλογές όπως είναι οι Tesla, Audi και Rolls-Royce είναι πανέτοιμες να προκαλέσουν έντονο ενδιαφέρον παρά την υψηλή τιμολόγησή τους. Όπως και να έχει, εσείς για καλό ή κακό αρχίστε να συλλέγετε στην άκρη χρήματα, ο χρόνος περνά γρήγορα…