Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σχεδόν 100 χιλιάδες Yaris μέσα στο 2014

Ελλάδα 14:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σχεδόν 100 χιλιάδες Yaris μέσα στο 2014

ΝΕΑ

Σχεδόν 100 χιλιάδες Yaris μέσα στο 2014

ΝΕΑ

Μπορεί σε μερικές εβδομάδες να βλέπουμε και στους ελληνικούς δρόμους την κατά πολύ ανανεωμένη εκδοχή του αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το Toyota Yaris έπαψε να πουλάει.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Σύμφωνα με τους Ιάπωνες, στο πρώτο εξάμηνο του 2014, ο εκπρόσωπός τους στην κατηγορία Β, βρήκε 97.000 νέους ιδιοκτήτες, αριθμός αρκετά σημαντικός δεδομένου πως είχε προαναγγελθεί η ανανέωση του. Ήταν άλλωστε ένας τομέας που μας τόνισαν στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής παρουσίασης του ανανεωμένου μοντέλου, που έγινε στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Από αυτό είναι η φωτογραφία που παραθέτουμε ενώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτή αλλά και τεχνικές λεπτομέρειες για το νέο Yaris, τους κινητήρες του και τις τιμές πώλησής του στην Ελλάδα, πατώντας εδώ.

Όσο για το 2013, το Yaris αντιπροσώπευε το 24% των πωλήσεων της Toyota στην Ευρώπη, με 173.800 μονάδες. Σημειώθηκε δηλαδή ανοδική τάση στο πρώτο εξάμηνο του έτους που διανύουμε.

Advertisement
Advertisement

Αναλυτική δοκιμή του νέου Yaris μπορείτε να διαβάσετε την προσεχή Κυριακή, 10 Αυγούστου, στο ένθετο Car & Speed, στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.