Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σχεδίασαν spider από ένα… Skoda Scala

Ελλάδα 10:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σχεδίασαν spider από ένα… Skoda Scala

ΝΕΑ

Σχεδίασαν spider από ένα… Skoda Scala

ΝΕΑ

Εδώ και αρκετούς μήνες, 20 μαθητευόμενοι εργάζονται σκληρά στο πλαίσιο ενός προγράμματος κατασκευής μαθητικού αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Ενδιαφέρον προκαλεί ένα project που θέλει το γνώριμο Scala να φέρει χαρακτηριστικά ενός spider. Αξίζει να σημειωθεί ότι καθόλη τη διάρκεια του project, τα “αυριανά ταλέντα” έχουν πλήρη υποστήριξη από έμπειρους μηχανικούς και σχεδιαστές, οι οποίοι προέρχονται από τα κεντρικά της Skoda.

Οι μαθητευόμενοι χρησιμοποίησαν το Skoda Scala, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στα τέλη του 2018. Οι φοιτητές εξέφρασαν την επιθυμία τους να κάνουν πιο σαφείς τις γραμμές του μοντέλου και να τονίσουν ακόμα περισσότερο τη δυναμική του οχήματος. Σε αυτό βοήθησε πολύ η επίστεψή τους στο κέντρο σχεδίασης της τσέχικης εταιρείας, ενώ το ξεχωριστό όχημα θα παρουσιαστεί επίσημα τον Ιούνιο του 2020, αφού βέβαια “βαφτιστεί”. Ο ενθουσιασμός και ο επαγγελματισμός των σπουδαστών δεν έμεινε απαρατήρητος από τους ειδικούς της Skoda, που συνεργάστηκαν μαζί τους και οι τελευταίοι δεν έκρυψαν την έκπληξή τους για τα πρώτα σκίτσα που δημιούργήθηκαν.

Advertisement
Advertisement

Η κατασκευή ενός αυτοκινήτου από τα “χέρια” σπουδαστών αποτελεί ένα ετήσιο πρόγραμμα, το οποίο ξεκίνησε από το 2014. Σε αυτή την εκδήλωση αναδεικνύονται πολλά ταλέντα και υψηλή δημιουργικότητα.