Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σχέδια για περισσότερα SUV από την FCA

Ελλάδα 16:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σχέδια για περισσότερα SUV από την FCA

ΝΕΑ

Σχέδια για περισσότερα SUV από την FCA

ΝΕΑ

Η FCA πρόκειται να ανακοινώσει ένα νέο πλάνο παραγωγής για τις Ευρωπαϊκές της εγκαταστάσεις, στο οποίο θα περιλαμβάνονται περισσότερα μοντέλα SUV, από την Alfa Romeo αλλά και τη Jeep.

Advertisement
Advertisement

Του Κωνσταντίνου Μποϊδάνη

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται σε συνάντηση που θα έχει ο Pietro Gorlier (επικεφαλής του Ευρωπαϊκού τμήματος της FCA) με τα σωματεία των εργαζομένων, να αποκαλύψει τα πλάνα για το μέλλον της εταιρείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, στα πλάνα αυτά περιλαμβάνονται κάποια νέα SUV μοντέλα που θα παράγονται στις Ευρωπαϊκές εγκαταστάσεις της εταιρείας και ιδιαίτερα σε αυτές της Ιταλίας.

Advertisement
Advertisement

FCA Jeep plans boi 530

Από τις ίδιες πηγές προκύπτει πως στο εργοστάσιο στο Melfi, στη Νότια Ιταλία θα μεταφερθεί μέρος της παραγωγής του Jeep Compass, «αντικαθιστώντας» την παραγωγή του Fiat Punto, που σταμάτησε τον περασμένο Αύγουστο. Για το εργοστάσιο του Pomigliano προγραμματίζεται η παραμονή της παραγωγής του Panda (που είχε ακουστεί πως θα μεταφερθεί στην Πολωνία), παράλληλα με την κατασκευή ενός νέου, μικρότερου από το Renegade μοντέλου της Jeep για την Ευρωπαϊκή αγορά. Νέο SUV μοντέλο αναμένουμε να δούμε και από την Alfa Romeo, ακόμα μεγαλύτερο από τη Stelvio, το οποίο θα αποτελέσει και τη ναυαρχίδα της για το μέλλον.

FCA Jeep plans boi 640