Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Samsung: Το μέλλον στη συνδεσιμότητα των αυτοκινήτων

Ελλάδα 15:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Samsung: Το μέλλον στη συνδεσιμότητα των αυτοκινήτων

ΝΕΑ

Samsung: Το μέλλον στη συνδεσιμότητα των αυτοκινήτων

ΝΕΑ

Υπάρχουν πολλές αλλαγές που συμβαίνουν στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας τελευταία και ένας από αυτές έχει να κάνει με αυτοκίνητα τα οποία μπορούν να συνδεθούν. Συνδεδεμένα πρωτότυπα αυτοκίνητα είναι μια έννοια σύμφωνα με την οποία αυτά θα είναι σε θέση να επικοινωνούν μεταξύ άλλων μέσω ενός δικτύου με τη βοήθεια της τεχνολογίας σε πραγματικό χρόνο. Oι εμπειρίες του ενός αυτοκινήτου θα μοιράζονται στα υπόλοιπα προς γνώση και ορθές αποφάσεις.Του Γιάννη Τσιρογιάννη (giannistsirogiannis@hotmail.com)

Advertisement
Advertisement

Η Samsung σχεδιάζει να εισέλθει στην αγορά αυτή. Ωστόσο, σε αντίθεση με ό, τι κάνουν οι άλλοι ανταγωνιστές, η Samsung θέλει να προωθήσει μέσα από τα παλαιότερα αυτοκίνητα το νέο προϊόν της. Η Google και η Apple βάζουν Android Auto και CarPlay αντίστοιχα στα νέα οχήματα.

Το Samsung Connect Auto θα τρέξει με το Tizen, το ίδιο λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείται στα Gear 2 SmartWatch. Όταν το προϊόν είναι συνδεδεμένο στη διαγνωστική θύρα των παλαιότερων αυτοκινήτων, θα προσφέρει LTE πρόσβαση και υπηρεσίες διαδικτύου, όπως οδική βοήθεια ή ασφαλιστική χρήση.

Η υπηρεσία είναι δυνατή μέσω της συνεργασίας με την AT & T στις ΗΠΑ. Η τιμολόγηση της συσκευής και η υπηρεσία είναι ακόμη άγνωστα αυτή τη στιγμή. Το προϊόν είναι επίσης στο στάδιο της εξέλιξης.

Advertisement
Advertisement