Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Sabre: Η ισχυρότερη McLaren με θερμικό κινητήρα

Ελλάδα 10:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Sabre: Η ισχυρότερη McLaren με θερμικό κινητήρα

ΝΕΑ

Sabre: Η ισχυρότερη McLaren με θερμικό κινητήρα

ΝΕΑ

Το περιορισμένης παραγωγής hypercar έχει άδεια κυκλοφορίας σε δημόσιους δρόμους και εντυπωσιάζει με την τελική του ταχύτητα.

Advertisement
Advertisement

Η ισχυρότερη McLaren με θερμικό μοτέρ είναι πλέον γεγονός. Ο λόγος για τη McLaren Sabre, η οποία είδε το φως της δημοσιότητας από την αντιπροσωπεία της εταιρείας στο Beverly Hills.

To hypercar δημιουργήθηκε από την McLaren Special Operations (MSO), θα παραχθεί σε μόλις 15 αντίτυπα αποκλειστικά προοριζόμενα για τις ΗΠΑ και φέρει άδεια κυκλοφορίας σε δημόσιους δρόμους.

Πηγή τροφοδότησης του ισχυρότερου μη υβριδικού μοντέλου αποτελεί ένας twin-turbo V8 κινητήρας ο οποίος παράγει 835 άλογα και 800 Nm ροπής. Υπενθυμίζεται πως η ιπποδύναμη της McLaren Senna αντιστοιχεί σε 800 ps, ενώ της υβριδικής P1 σε 916 ps.Επιπροσθέτως, φέρει τελική ταχύτητα 351 χλμ./ώρα, γεγονός που το αναδεικνύει στην «ταχύτερη διθέσια McLaren στα χρονικά».

Advertisement
Advertisement

Όπως, μάλιστα, αναφέρεται το πρώτο αντίτυπο της McLaren Sabre έχει ήδη παραδοθεί σε ιδιοκτήτη.

Η αντιπροσωπεία στο Beverly Hills επισημαίνει πως οι πελάτες συνεργάστηκαν στενά με τους σχεδιαστές, τους μηχανικούς και τους test drivers της MSO, ενημερώνοντάς τους δια ζώσης για τα «θέλω» τους.

Advertisement

Οι άνθρωποι που παρήγγειλαν το μοντέλο, παράλληλα, ταξίδεψαν στο Ηνωμένο Βασίλειο, κάνοντας μια επίσκεψη στο κέντρο σχεδιασμό της μάρκας.

Advertisement

Σημειώνεται πως είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο στην πίστα Thermal Club της Καλιφόρνια.

Η διαδικασία παράδοσης των επόμενων αυτοκινήτων θα συνεχιστεί τους επόμενους μήνες, με την τιμή της McLaren Sabre να μην είναι γνωστή.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

H τρομακτική πίσω αεροτομή της McLaren Senna GTR (VIDEO)

McLaren Senna GTR LM με ένδοξο παρελθόν 

Κόντρα McLaren Senna- Ford Mustang Hoonicorn (VIDEO)