Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Παρήγγειλε LaFerrari o Cristiano Ronaldo!

Ελλάδα 13:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παρήγγειλε LaFerrari o Cristiano Ronaldo!

ΝΕΑ

Παρήγγειλε LaFerrari o Cristiano Ronaldo!

ΝΕΑ

Τον καλύτερο τρόπο για να ξοδέψει ένα από τα δεκαεπτά εκατομμύρια που προβλέπει ως ετήσια αμοιβή του το νέο πενταετές του συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης βρήκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

O 28χρονος σούπερ-σταρ είναι λάτρης της ταχύτητας και ειδικά των δημιουργημάτων του Μαρανέλο. Έχουν άλλωστε περάσει από τα χέρια του τρία εξ αυτών – με το ένα, μία 599 GTB, να γίνεται παλιοσίδερα ύστερα από ατύχημα που είχε πριν από 4 χρόνια.

Με τη τσέπη λοιπόν… ζεστή, ο Πορτογάλος φέρεται να έκανε παραγγελία σε αντιπροσωπεία της χώρας του και να εντάχθηκε στη λίστα αναμονής για τη LaFerrari των 963 PS που θα παραχθεί σε μόλις 499 κομμάτια.

Advertisement
Advertisement

Από το γκαράζ του άσου της «Βασίλισσας» έχουν περάσει πραγματικά στολίδια της αυτοκίνησης. H λίστα θα σας προκαλέσει ζάλη ανάλογη των αντιπάλων αμυντικών όταν τον αντιμετωπίζουν ένας εναντίον ενός: Koeniggsegg CCX, Bugatti Veyron, Lamborghini Aventador LP700-4, Aston Marton DB9,Porsche 911 Carrera S2 Cabriolet και Cayenne Turbo, Bentley Continental GTC και GT Speed, Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe, Maserati GranCabrio, Audi R8, Q7 και RS6, BMW M6, Mercedes C-Class Sports Coupe και C220 CDI και φυσικά οι Ferrari 599 GTO, F430 και η διαλυμένη GTB Fiorano.

Μάλιστα, τα περισσότερα από αυτά βρίσκονται ακόμα στην κατοχή του, επιτρέποντας στον Ρονάλντο να δημιουργήσει μία ζηλευτή συλλογή. Συνολικά εκτιμάται πως ο CR7 έχει ξοδέψει πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ σε αυτοκίνητα.