Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σκέφτεται και η Rolls-Royce να κάνει SUV

Ελλάδα 11:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σκέφτεται και η Rolls-Royce να κάνει SUV

ΝΕΑ

Σκέφτεται και η Rolls-Royce να κάνει SUV

ΝΕΑ

Αφού το αντίπαλο δέος της Bentley πήρε τη μεγάλη απόφαση να μπει στο χορό των SUV, η Rolls-Royce δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη… ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Το περιμέναμε καιρό, απ’ όταν ουσιαστικά διέρρευσε πως το EXP9 F Concept ή Falcon πήρε το πράσινο φως για να μπει, έστω και το 2016 στην παραγωγή. Έστω και με μισό χρόνο καθυστέρηση, ήρθε η επιβεβαίωση στο περιθώριο της 65ης Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Μιλώντας στο οικονομικό τηλεοπτικό δίκτυο Bloomberg News, ο διευθύνων σύμβουλος της Rolls-Royce, Τόρστερν Μιούλερ-Έτβες, επιβεβαίωσε πως είναι ένα σενάριο που εξετάζεται και μάλιστα πολύ σοβαρά. Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στο στάδιο… προεργασίας από τα τμήματα σχεδιασμού που ετοιμάζουν προτάσεις που στη συνέχεια το διοικητικό συμβούλιο της πολυτελούς μάρκας που ανήκει στο BMW Group, θα εξετάσει.

Ο ισχυρός άνδρας της Rolls-Royce ξεκαθάρισε πως δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση για τη δημιουργία SUV αλλά πως αυτό το segment έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, κυρίως επειδή έχει διατηρήσει σταθερό αριθμό πωλήσεων παρά τη παγκόσμια κρίση.